münafık suresi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atelia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atelia

Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar,

Siteye yeni üye oldum ama bir süredir takip ediyorum. Bilgili arkadaşlara bir sorum olacak.

Size zararı dokunan bir kimseyi helak etmek için münafık duası okunur mu?

Bir de bu duayı okuyan kişiye zararı olur mu?

Birbirimizi aydınlatmak amaçlı soruyorum, cevaplarınızı bekliyorum.

Öncelikle Selamun Aleyküm. Zararı olan düşmanlığından bezilen ve ıslah kalibiyeti bulunmayan kimsenin perişan olup, bir daha kötülük yapmaması için Münâfikun suresinden faydalanabilirsiniz. Bunun için ilk önce abdest al, temiz bir yerden avucuna toprak al ve aşağıya yazdığım ayeti toprağa oku. Düşmanın yüzüne doğru serpilince hasım kör olabilir olmasa da sizle uğraşmayabilir. Artık nasıl serpersin bilemem...

OKUNACAK AYET:
Ve iza raeytehüm tu'cibüke ecsâmühüm. Ve in ye kûlû tesma' li kavlihim ke ennehüm huşübün müsennedeh. Yahsebûne külle sayhatin aleyhim. Hümül adüvvü fahzerhüm. Kâtelehümüllahü ennâ yü'fekûn.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ve de aleyküm selam.

Benim bildiğim formül biraz daha farklı. Örneğin belli bir zamanı var ve sadece 3 kere okunuyor. İlk okumadan itibaren sonuçları almaya başlanıyor zaten. Açıkcası ben bu okumaya başvurmadım ama başvuranlardan gördüğüm kadarıyla çok kuvvetli ve tesirli. Tabi en başta itikat önemli. Merak ettiğim ise bunun bir bedelinin olup olmadığı.

Etkili bir uygulamadır benim anlattığım yöntemi babam öğretmişti bana. Eğer durduk yere yaparsanız, zararı olabilir. Fakat nedeni varsa yaparsınız. Merak ettim nedeni neymiş ?

Nedenini başta belirttim zaten yani size zararı dokunan biri için diyerek. Hani derler ya insanlar Allah benden büyük dert versin benimle değil onunla uğraş diye. Onun gibi bir şey zannederim.

dualar ve okumalar kısmında söylediğiniz konuyla ilgili birçok dua ve açıklaması mevcut biraz göz gezdirmenizi tavisye ediyorum.

Ayrıca aramıza hoşgeldiniz. avatarınız çok hoş ;)

Teşekkür ederim:) İnceliyorum inceliyorum...Ama bazılarını bulmak gerçekten zor.

Geri