hekate22
Elit Üye
Bir arkadaştan türkçeye çevrilmiş bir gönderi. Henüz denemedim, ama deneyeceğim. Çünkü son günlerde tekrar eden mesajları gözümü açtığım anda unutuyorum , ki hiç bu kadar unutkan olmamıştım.
Belki eklenecek öneriler olabilir arkadaşlar içerisinde; ve belki yararlanılabilir de. Ve tabi tereciye tere satıyor olmayayım duruma hakim değilim, ama
Önerilerinize önem veriyorum.
çünkü niyetime uygun bir dua, yada ritüel ve çok hoşuma gitti. Adeta rahatlattı.
- Küçük bir berrak Kuvars kristali ve küçük bir Anetist parçası. Bunları bir arada tutan bir mendil ya da kumaş parçası. (Henüz onlar torbaya konulmayacak)mış.
Önümüze yerleştirilmiş bir adet mor mum.
Doğuya bakıyorsak en etkili şekilde çalıştığı yazıyor. Önce dairemizi oluşturup, onun içinde oluşumumuzu kurucaz. Mumlarımız ve diğer araçlarımız önümüzde olacak şekilde düzenlenecek; doğuya bakacak şekilde.
Bu büyü, dolunay ya da büyüyen ay fazında yapılırsa en iyi sonucu vereceği yazıyor. Çünkü Ay büyürken olumlu olasılıkların artması hedefleniyormş .
En uygun günler pazar, pazartesi veya perşembe.
Bu büyüde kullanılabilecek en iyi taş ametist veya berrak kuvars kristaliymiş. (bunun erkek kuvars olduğunu sanıyorum).
Önerilen taşların dışında istenirse ek taşlar kullanılabilir, onları önünüze yerleştirin.
Bunu geliştirebilecek tütsüler arasında sığla, tatlı ot, ya da adaçayı bulundurulur; ancak tütsü dışarıda yakılmaya başlanacakmış.
1. Başlanmadan önce dikkatin dağılmayacağından emin olunacak.
2. Telefon kapatılacak.
3.ışıklar kısılacak.
4. Önce duş alınacak.
5. Tütsüyü yakın.
6.Oluşumunuzu çizin.
7.yüksek benliğinizden bilgilerin size akmasına izin vermesini isteyin.
Okunacak dua:
"Ay'ın parlak ışıkları altında, biraz hayal kırıklığı hissiyle soruyorum: Neden buradayım?
Amacım nedir?
Takip etmem gereken özel bir yol ya da hedefim varmı?
Bana açık edilmemiş olan bir şeyi mi zorluyorum?
Geçmiş yıllar hızla geçiyor, zaman şimdi mi yoksa henüz değilmi?
Evrene hizmet edebiliyormuyum?
Bilmiyorum.
Bana Rehperlik et. Sabırlı olacağım.
Şeylerin evrensel plana göre evrileceğini kabul ediyorum.
Ve öyle olsun." Amin.
--------
Taşları alıp bir torbaya yerleştirip şu sözler söylenecek.
" bu taşlar da birer iletken, yanıtlar ve vizyonlar da gelecek. Rüyalarım da gerçeği göreceğim"
Mumları yada mumunuzu söndürüp hayallerinizi serbest bırakın.
Taşlarımızı yastığımızın altına ya da yatağımizin yanına koyup uyuyacağız.
Önümüzde üç gün boyunca rüyalarımıza dikkat edip, semboller de yanıtları arayacağız.
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Belki eklenecek öneriler olabilir arkadaşlar içerisinde; ve belki yararlanılabilir de. Ve tabi tereciye tere satıyor olmayayım duruma hakim değilim, ama
Önerilerinize önem veriyorum.
çünkü niyetime uygun bir dua, yada ritüel ve çok hoşuma gitti. Adeta rahatlattı.
- Küçük bir berrak Kuvars kristali ve küçük bir Anetist parçası. Bunları bir arada tutan bir mendil ya da kumaş parçası. (Henüz onlar torbaya konulmayacak)mış.
Önümüze yerleştirilmiş bir adet mor mum.
Doğuya bakıyorsak en etkili şekilde çalıştığı yazıyor. Önce dairemizi oluşturup, onun içinde oluşumumuzu kurucaz. Mumlarımız ve diğer araçlarımız önümüzde olacak şekilde düzenlenecek; doğuya bakacak şekilde.
Bu büyü, dolunay ya da büyüyen ay fazında yapılırsa en iyi sonucu vereceği yazıyor. Çünkü Ay büyürken olumlu olasılıkların artması hedefleniyormş .
En uygun günler pazar, pazartesi veya perşembe.
Bu büyüde kullanılabilecek en iyi taş ametist veya berrak kuvars kristaliymiş. (bunun erkek kuvars olduğunu sanıyorum).
Önerilen taşların dışında istenirse ek taşlar kullanılabilir, onları önünüze yerleştirin.
Bunu geliştirebilecek tütsüler arasında sığla, tatlı ot, ya da adaçayı bulundurulur; ancak tütsü dışarıda yakılmaya başlanacakmış.
1. Başlanmadan önce dikkatin dağılmayacağından emin olunacak.
2. Telefon kapatılacak.
3.ışıklar kısılacak.
4. Önce duş alınacak.
5. Tütsüyü yakın.
6.Oluşumunuzu çizin.
7.yüksek benliğinizden bilgilerin size akmasına izin vermesini isteyin.
Okunacak dua:
"Ay'ın parlak ışıkları altında, biraz hayal kırıklığı hissiyle soruyorum: Neden buradayım?
Amacım nedir?
Takip etmem gereken özel bir yol ya da hedefim varmı?
Bana açık edilmemiş olan bir şeyi mi zorluyorum?
Geçmiş yıllar hızla geçiyor, zaman şimdi mi yoksa henüz değilmi?
Evrene hizmet edebiliyormuyum?
Bilmiyorum.
Bana Rehperlik et. Sabırlı olacağım.
Şeylerin evrensel plana göre evrileceğini kabul ediyorum.
Ve öyle olsun." Amin.
--------
Taşları alıp bir torbaya yerleştirip şu sözler söylenecek.
" bu taşlar da birer iletken, yanıtlar ve vizyonlar da gelecek. Rüyalarım da gerçeği göreceğim"
Mumları yada mumunuzu söndürüp hayallerinizi serbest bırakın.
Taşlarımızı yastığımızın altına ya da yatağımizin yanına koyup uyuyacağız.
Önümüzde üç gün boyunca rüyalarımıza dikkat edip, semboller de yanıtları arayacağız.
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.