URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
medyumluk için nerji çalışması için uymanız gereken kurallar
1. Sessiz ve karanlık bir odada yatağa uzanın.
2. Elektronik cihazların hepsin ifişten çıkarın.
3. Üstünüze battaniye yorgan gibi örtü almayın.
4. Rahat kıyafetler giyin.
5. Çalışmadan önce ılık bir duş alın.
6. Çalışmadan 1 saat önce yemek yemeyin kahve ve ya çay içmeyin.
7. Çalışmadan hemen önce sigara içmeyin.
8. Alkol veya bağıllık yapımı başka bir madde kesinlikle almayın.
9. Çalışma saat türkiye saati ile 23 te yapılacaktır.Aradaki zaman zarfını hesaplayarak burada saat 23.00 iken orada saat kaç ise o saatte başlayın.
10. Yatıp uzandıktan sonra gözlerinizi kapatın. Avuç içleriniz tavana baksın. Ellerinizi ve ayaklarınızı çapraz şekilde bağlamayın.
11. Yan yatmayın. Sırtüstü yatın. Yani yüzünüz tavana bakacak şekilde yatın.
12. Herşeyi tamamladıktan sonra kendi duyabileceğiniz bir ses tonu ile ama mutlaka sesli olarak 3 defa "kerimden gelen herşeyi kabul ediyorum" deyin.
13. zikir olarak çalışma boyunca yani çalışma bitinceye kadar kendi duyabileceğiniz ses tonu ile ama mutlaka sesli olarak " cebrayil " zikrini tekrarlayın.
15. Çalışma bittikten sonra yeniden ılık bir duş alın.(isterseniz almaya bilirsiniz.)
16. Çalışma zamanı : 10/03/2009 saati: 23:00
Kolay gelsin hayırlı olsun.
önemli not: çalışmada anne isimlerinizi ve kendi isimlerinizi dilberhala nickine özel mesaj ile atmanızı çalışma sonrası deneyimlerinizi bu başlık altına değil medyumluk için insiliye çalışması deneyimleri 5 konu başlığına yazmanızı istiyorum.
1. Sessiz ve karanlık bir odada yatağa uzanın.
2. Elektronik cihazların hepsin ifişten çıkarın.
3. Üstünüze battaniye yorgan gibi örtü almayın.
4. Rahat kıyafetler giyin.
5. Çalışmadan önce ılık bir duş alın.
6. Çalışmadan 1 saat önce yemek yemeyin kahve ve ya çay içmeyin.
7. Çalışmadan hemen önce sigara içmeyin.
8. Alkol veya bağıllık yapımı başka bir madde kesinlikle almayın.
9. Çalışma saat türkiye saati ile 23 te yapılacaktır.Aradaki zaman zarfını hesaplayarak burada saat 23.00 iken orada saat kaç ise o saatte başlayın.
10. Yatıp uzandıktan sonra gözlerinizi kapatın. Avuç içleriniz tavana baksın. Ellerinizi ve ayaklarınızı çapraz şekilde bağlamayın.
11. Yan yatmayın. Sırtüstü yatın. Yani yüzünüz tavana bakacak şekilde yatın.
12. Herşeyi tamamladıktan sonra kendi duyabileceğiniz bir ses tonu ile ama mutlaka sesli olarak 3 defa "kerimden gelen herşeyi kabul ediyorum" deyin.
13. zikir olarak çalışma boyunca yani çalışma bitinceye kadar kendi duyabileceğiniz ses tonu ile ama mutlaka sesli olarak " cebrayil " zikrini tekrarlayın.
15. Çalışma bittikten sonra yeniden ılık bir duş alın.(isterseniz almaya bilirsiniz.)
16. Çalışma zamanı : 10/03/2009 saati: 23:00
Kolay gelsin hayırlı olsun.
önemli not: çalışmada anne isimlerinizi ve kendi isimlerinizi dilberhala nickine özel mesaj ile atmanızı çalışma sonrası deneyimlerinizi bu başlık altına değil medyumluk için insiliye çalışması deneyimleri 5 konu başlığına yazmanızı istiyorum.