Maneviyat için öncelikle içsel huzurunuza ulaşmanız gerekiyor bunun içinde sitresten uzak kendinizle bolca vakit geçirmeniz gerekir kendinizi affetmekle kabullenmekle başlar. şamanizimde buna ruhsal arınma denir. Ruhunuzu bulmanızı ve onunla bir bütün olup herseyinizle kendinizi kabul ederek başlayın. arada bir çoraplarınızı çıkarıp toprağa bolca basın, nehir veyatta suya sevmediğiniz size zarar veren şeyleri atın veyahhuta toprağa gömün. Sevmediğiniz insanlardan kalan tüm eşyaları atın, çöpleri çıkarın ki yeni şeylere bolca yer kalsın. Koyu renklerden ziyade açık renkleri tercih edin enerji dalganız değişir. Baktıkça size iyi gelicek kısaca sevdiğin şeyleri gözünüzün değdiği yerlere yerleştirin. En temeli bunlar daha ilerisi eğer imkanınız var ise açık alanda doğanın içinde bir yerde meditasyona başlayın. Bırakın rüzgar estikçe sizde ki tüm dertleri alsın. Toprak negatifliğinizi emsin. Ben tılsımdan ziyade böyle şeyleri tercih ediyorum.Maneviyatı , maddiyattan daha önem veriyorum
Manevi duygularımı güçlendirmem için ne önerirsiniz
Bana esma önerirmisiniz bilgili üstadlarım
Teşekkürler demileusManeviyat için öncelikle içsel huzurunuza ulaşmanız gerekiyor bunun içinde sitresten uzak kendinizle bolca vakit geçirmeniz gerekir kendinizi affetmekle kabullenmekle başlar. şamanizimde buna ruhsal arınma denir. Ruhunuzu bulmanızı ve onunla bir bütün olup herseyinizle kendinizi kabul ederek başlayın. arada bir çoraplarınızı çıkarıp toprağa bolca basın, nehir veyatta suya sevmediğiniz size zarar veren şeyleri atın veyahhuta toprağa gömün. Sevmediğiniz insanlardan kalan tüm eşyaları atın, çöpleri çıkarın ki yeni şeylere bolca yer kalsın. Koyu renklerden ziyade açık renkleri tercih edin enerji dalganız değişir. Baktıkça size iyi gelicek kısaca sevdiğin şeyleri gözünüzün değdiği yerlere yerleştirin. En temeli bunlar daha ilerisi eğer imkanınız var ise açık alanda doğanın içinde bir yerde meditasyona başlayın. Bırakın rüzgar estikçe sizde ki tüm dertleri alsın. Toprak negatifliğinizi emsin. Ben tılsımdan ziyade böyle şeyleri tercih ediyorum.