"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Maji

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan felix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz hızlı gitmiyor musunuz? ama evet mümkündür. mümkündür mümkün olmasına ama hayli risklidir. bunu yapmaya çalışırken ölebilirsiniz dahi.

Cevap ne olursa olsun bunu yapmaya niyetim yok,sadece sordum.Mumkundur diyorsunuz da ben pek inanmiyorum...Aslinda inanmak istemiyorum.Olum gibi ciddi bir sey maji yada buyuyle nasil mumkun olur anlamaya calisiyorum

pekala bir anda da gelebilir. yalnız maji biraz daha sembolizme yatkın olduğundan dolaylı çalışır. zihninizin yapabildiklerini ortaya çıkarmanın yoludur, nehrin karşısına geçmek için bir araçtır özünde, ama o kayığa binen, nehri geçtikten sonra da kayığı sırtında taşır.
ama içiniz rahat olsun, bir büyücü, öldürme kudretine sahip olsa da bunu yapmaktan kaçınır çünkü bu tür büyülerin majisyene de geri dönüşü vardır, kısmen ya da tamamen majisyeni etkileyebilir. bunu yapan bir büyücüden fazlasıysa, o zaman kimseyi öldürmeyecektir. gerek duymaz.

Arkadaslar,mumkundur diyorsunuz da bunu neye dayanarak soyluyorsuz.Deneyimlediniz mi? ya da kaynak nedir?Bu arada sozlerim kisisel degildir,geneledir.Tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner (30 x 13 inç) - kerim ali
Geri