Kesinlikle şart değil.inisiyasyon şart ise
Bilinen insiye ritüelleri inceleyebilirsiniz.nasıl inisiye olunur..
El alınırsa gelişim çok daha hızlı olur doktor örneğinde olduğu gibi yani kendi başına 10yıllar boyu öğrenemeyeceği teorik ve uygulamalı bilimleri 6 sene içerisinde işin uzmanları ile beraber minimum risk ile öğreniyorKesinlikle şart değil.
Bilinen insiye ritüelleri inceleyebilirsiniz.
Hristiyanlık ta vaftiz ritüeli. İslam'da bebeği ilk ayle büyü kucağa alıp dua okuyup ismini kulağına fısıldar o dur.
Asker olurken bir tören düzenleniyor bayrağa yeminler falan okunuyor. Bu da asker inisiye. Doktorlar Hipokrat yemini ediyor. O da doktor inisiye.
Doktor Hipokrat yemini etmese doktorluk yapabilir mı?
Şart değil yani.
Burada birçok şey karıştırmış siniz. El almak - ölmek üzere olan majisyenden varlıkları almak demektir. Varlıklarla birlikte yetenek ve bilgi geliyor.El alınırsa gelişim çok daha hızlı olur doktor örneğinde olduğu gibi yani kendi başına 10yıllar boyu öğrenemeyeceği teorik ve uygulamalı bilimleri 6 sene içerisinde işin uzmanları ile beraber minimum risk ile öğreniyor![]()
Alt düzey varlıklar neler oluyor tam olarak?Burada birçok şey karıştırmış siniz. El almak - ölmek üzere olan majisyenden varlıkları almak demektir. Varlıklarla birlikte yetenek ve bilgi geliyor.
İnsinasyon bir tören. Hani doktorların Hipokrat yemini gibi. Okuma süreci tabirki şart, insinasyon bir yemindir.
Şöyle oluyor tahrikatin içinden bir kişi sizi o tahrikatin üst düzey varlıklara tanıtıyor ve sizden yemin alınıyor. O varlıklara bağınızı güçlendirilmiştir. Artık onların hizmetinde oluyorsunuz. Veya başka değiş ile onların yolunda ilerliyorsunuz. Değiş farklı olsa da icerik değişmiyor. Karşılığında size bir veya birkaç tane alt düzey varlıklardan verebilirler.
Yani eğitim almak ile inisiye olmak arasında fark var.
Zekası ve imkanları kısıtlı olanlar. Ya çok çabuk harcanırlar ya sizinle birlikte gelişirler. Orası size bağlı.Alt düzey varlıklar neler oluyor tam olarak?
Varliklarin siralamasini nasil ve neye gore yapabilirizZekası ve imkanları kısıtlı olanlar. Ya çok çabuk harcanırlar ya sizinle birlikte gelişirler. Orası size bağlı.
Güçlerine, zekalarina ve imkanlarına göre. Ben enerjileri hissediyorum, bu yüzden varlığın gücünü de anlayabiliyorum direk.Varliklarin siralamasini nasil ve neye gore yapabiliriz
Kontrol edebilfiklerimizle. Gücümüzün varlığı zapt etmek için yetmiyorsa eğer. O varlıktan uzak durmaya terci ediyorum. Tanrılar hariç. Onlar yanlış yapmazlar.Hangi varliklarla iletsime gecebiliriz
Varlıkların her zaman doğru cevap verdiğine inanmıyorum yalan söyleyenleri de denk geldi ama sordugum zaman dogru soylediklerini iddia ediyorlarGüçlerine, zekalarina ve imkanlarına göre. Ben enerjileri hissediyorum, bu yüzden varlığın gücünü de anlayabiliyorum direk.
Konuşabilenler direk soru sorabilirler. Dürüst cevap vermek zorundalar, ama bilgiyi eksik verebilirler. Dikkatli olmak gerekiyor.
Kontrol edebilfiklerimizle. Gücümüzün varlığı zapt etmek için yetmiyorsa eğer. O varlıktan uzak durmaya terci ediyorum. Tanrılar hariç. Onlar yanlış yapmazlar.
Tam olarak anlayamadim acar misinizDüz bir soruya düz bir cevap alırsınız. Ama ölüler için geçerli değil. Onlar başka.
Ölüler? Tanrılar?Düz bir soruya düz bir cevap alırsınız. Ama ölüler için geçerli değil. Onlar başka.
Tanrılar derken, bütün tanrıları kastediyorum. Benim inancıma göre hepsi var. Ezoterik inançlıyım.Ölüler? Tanrılar?
Açabilir misiniz?
Biraz sizin yeteneğiniz neye yatkın ona bağlı bence. "Kitap okumaya nereden başlanır?" gibi soru olmuş. Sitede bununla ilgili aynı sorular sorulmuş daha önceden arama yerine yazıp konuları okuyabilirsiniz.Majiye nereden ve nasıl başlanır, bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Bahsettiğiniz varlıklar ile nasıl iletişime geçiliyor acaba?