"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

maji saatleri kafamı karıştırdı ?????

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

sarmaşık

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar maji saatleriyle ilgili sitede araştırma yapıyordum sanırım biraz fazla araştırdım ve karıştırdım : ))) yardım eder misiniz lütfen.
şimdi bu akşam yeni ay olduğu için muhabbet celbiyle ilgili bir uygulama için uygun diye biliyorum..ancak kişşi koç burcunda diyelim..salı da mars günü diyor ve kişinin burcunun olduğu gün salı uygulama için uygun diyor...ancak venüs günü mü tercih etmeliyim yoksa kişinin burcunu mu dikkate almalıyım ? Ayrıca salı akşam olduğu için çarşamba gecesi oluyor...Bu durumda ne yapmalıyım? Sanırım gerçekten kafam karıştı ,umarım anlarsınız ve yardım edersiniz...BU akşam yapmalı mıyım ?

bende ayırma majisi yapmak istiyorum. kişinin burcu aslan nasıl ve nezaman yapıcam bilgi verirmisiniz. tşk.

kişilerin burcu,günü-gecesi,yıldızında yapacaksınız ayrıca o kişinin yıldızının buhurunu yakmalısınız.

Bence direk kişiye değil de hayatınıza aşkı çekmek için kendinize uygulama yapın yeni ay'da;)Hem belkide kendinizi doğru kişiye açarsınız böylece.

pekşi nasıl öğrenebilirim gününü saatini ben sadece burcunu biliyorum ve bunun nelere denk geldiğini bilmiyorum. yardımcı olurmusunuz arkadaslar

(30 x 13 inç)
Geri