"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lütfen yardım edin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan djdjdoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

djdjdoss

Kayıtlı Üye
Merhabalar bir kadınla tanıştım birlikte takılıyorduk bir büyücü olduğunu bilmiyordum daha sonra varlık görmeye başladım ve beyaz ışık akabinde sarı ışık görmeye başladım..
Sonra ona sordum bu gördüklerim ne sen ne yapmaya çalışıyorsun diye bana bu Şizofreni belirtileri demeye başladı sonrasında kendisinin Okültizm ile ilgilendiğini maji ile ilgilendiğini ortaya çıkardım fakat herkesten Şüpheleniyorum izleniyorum gibi bir hisler yaşamaya başladım ya bunlar bana gönderdiği enerjilerden dolayı irademi kontrol etmek istedi yada gerçekten şizofrenimiyim bilmiyorum fakat ondan sonra bazı kız arkadaşlarım oldu ve onlarla birlikte olduktan sonra onlarda beyaz kuş tüyü görmeye başladılar aynı zamanda beyaz ışık görmeye başladılar duru görüleri açılmaya başladı vs vs bunların anlamları nedir bir şeylerin haraket ettiğine şahit oldum odaklandığımda 5. Boyuttamıyım bunlar gerçek mi yoksa şizofreni hastasımıyım nedir ne değildir biri bana yardım etsin lütfen

Şizofreni olsanız bile bu büyük ihtimal eski kız arkadaşınızın size yaptığı işlemlerden kaynaklı. Bu kişi melek(şeytan) ritüelleri yapıyor belliki diğer görüştüğünüz kadınlar da kuş tüyü vb şeyler gördüğüne göre.
Doktorlar semptonu bastırır ilaçlarla. Siz işinin ehli bir majisyen/büyücü/hoca ile işinizi halletmeye çalışın.
Sitede arınma konuları var isterseniz kendiniz çalışma yapın. Balmumu ile arınma yapabilirsiniz.

Geri