lütfen okuyun

eyşan510

Banlı Kullanıcı
:offtopic:Mrb ben yeni üyeyim sizden ricam;arkadaşım trafik kazası geçirdi bir hafta önce yoğun bakımda yatıyor durumu iyi değil onun için bu mesajı okuyan arkadaşlar birer dua okuyabilirmi acaba belki bir faydası olur şimdiden herkese teşekkürler

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah, Allah sevdiklerine ve geçliğine bağışlasın. Bir an önce iyileşmesini diliyorum, daha önce bende bu üzüntüleri yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum ve içtenlikle bir an önce iyileşmesi için şifa dileklermle duacıyım..

:offtopic:Mrb ben yeni üyeyim sizden ricam;arkadaşım trafik kazası geçirdi bir hafta önce yoğun bakımda yatıyor durumu iyi değil onun için bu mesajı okuyan arkadaşlar birer dua okuyabilirmi acaba belki bir faydası olur şimdiden herkese teşekkürler
Dualarım arkadaşınızla Allah acil şifalar nasib buyursun biiznillah..

rabbim acil şifa versin allahın izniyle birşey olmaz inş. Allah kimseye yüklenemeyeceğinden daha fazla yük vermez sabret kardeşim

Bana özelden arkadaşınızın ismini, doğum gününü ve yaşadığı bölgeyi gönderin, şifa çalışması yapayım.

özelden arkadaşınızın ismi anne ismi ve bulunduğu yer ile bilgili bilgi verirseniz şifa çalışmasıı ile desteklerim. acil şifalar diliyorum

Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir:

1-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)10

Acil şifalar dilerim

hasbiyallahü la ilahe illahu 'aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil 'azim !! herkes 1 kere okusun ölümden kurtulucaktır ve çabuk sağlıgına kavuşucaktır ! allah şifa versin !

bana arkadaşınız ismini ve anne ismini özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım. çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Hepinize çok teşekkür ediyorum ,bugün doktoruyla konuştum durumu iyime gidiyormuş,bir haftaya kadar servise çıkar dediler hepinizden Allah hepinizden razı olsun

Geri