korktuğun bir kişinin şerrinden emin olmak için ne yapılabilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meylan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meylan

Kayıtlı Üye
hayatımız da ya da iş yaşamımızda birileri bizi gerçekten korkutabiliyor bunlardan emin olmak için hangi dua ve okumaları önerirsiniz....bu kişiler açıkça tehtid eden insanlar paylaşırsanız sevinirim...

yönetici arkadaşlardan da özellikler ilgilenmelerini rica ediyorum.....

sevgiler...

hayatımız da ya da iş yaşamımızda birileri bizi gerçekten korkutabiliyor bunlardan emin olmak için hangi dua ve okumaları önerirsiniz....bu kişiler açıkça tehtid eden insanlar paylaşırsanız sevinirim...

yönetici arkadaşlardan da özellikler ilgilenmelerini rica ediyorum.....

sevgiler...
Bir çok yöntem var. Ben sizin çabuk halledebileceğiniz ve zorlanmayacağınız iki yöntem yazayım.

Biri genel koruma olarak kullanılabilecerk Ayet el Kursi. Günde sekiz kere okunur. (Yukarı, aşağı, sağa, sola, öne, arkaya, dışarıya ve son 8. içinize çekilir.) Her gün kalktığınızda bu ritüeli tamamlarsınız. Sizi sadece insanlardan değil bir çok etkiden ve şeyden koruyacak bir kalkan türüdür.

Biri de bitkisel uçucu bir yağ seçilerek bunu vücudun aşağıdaki noktalarına saat yönünde sürerek ve aynı anda istediğiniz dilde niyetinizi belirterek yapılır.

Uploaded with ImageShack.us
Sürerken; korunuyorum, evrensel pozitif güçlerle kalkan oluşturuyorum vs. vs. diyerek niyetinizi tekrarlayacaksınız. ( Yağın hangi bitkiye ait olduğunun önemi yok ama illa ki istiyorsanız zeytin yaprağı yağı bulabilirseniz tavsiye ederim. Bir de bir rivayete göre orijinal bir çingenenin göz yaşı da sürüldüğünde değil sadece korunmak en büyük lanetin bile dağılabileceği söylenir. :D)

Geri