"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Korkan birini kendime nasıl getiririm?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Melokella
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Melokella

Kayıtlı Üye
sevdiğim birisi var ama bazı şartlardan dolayı benimle olmayı istediğini ama çok korkuları olduğunu söyledi. Onun bana gelmesi,korkularından daha çok benimle olmasını sağlayacak,aşık edecek bir yöntem var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum. :(

Dışsal sebepler mesela bana gelirse işi zarar görür gibisinden
İşini sevdiği için mi mecbur olduğu için mi duruma göre değişir yapılacaklar.
İşini sevdiği içinse başka seveceği iş alternatifleri bulursa düzelir durumlar, mecbursa işine zarar verecek şeylerden kaçınır tabi maddi güvencesi yoksa; sonuçta oksijenle beslenip sokakta yaşamak istemez kimse.

Ah .. Ben de böyleydim. Karşımdakinin bana gelmemesinin bahanesini mantıklı bulurdum ve elimden geleni yapmaya çalışırdım. Ama seven insan her koşulda gelirmiş bunu öğrendim. Korkmak falan palavra..

Dışsal sebepler mesela bana gelirse işi zarar görür gibisinden
Sizin çabalamayan risk almayan cesur olmayan birisi için parmağınızı bile oynatmayın tecrübelerime dayanarak söylüyorum sonra biri çıkıyor onun zor gördüğü her şeyi önünüze seriyor o zaman anlıyorsunuz zaten doğru kişi olmadığını abla tavsiyesi :)

Ah .. Ben de böyleydim. Karşımdakinin bana gelmemesinin bahanesini mantıklı bulurdum ve elimden geleni yapmaya çalışırdım. Ama seven insan her koşulda gelirmiş bunu öğrendim. Korkmak falan palavra..
Kesinlikle katılıyorum seven insan her şeyi göze alır bahanelerin arkasına sığınıyorsa ondan olmaz zaten

Sizin çabalamayan risk almayan cesur olmayan birisi için parmağınızı bile oynatmayın tecrübelerime dayanarak söylüyorum sonra biri çıkıyor onun zor gördüğü her şeyi önünüze seriyor o zaman anlıyorsunuz zaten doğru kişi olmadığını abla tavsiyesi :)
Evet bunu samimi insanlarla muhatap olunca anlıyorsun. Sen hiç talep etmeden ilgisini, zamanını, emeğini sunan düzgün insanlar var. Boş vaatlerde bulunmuyorlar, söylediklerinin arkasındalar.

Aslına bakarsanız belki doğru bulmayabilirsiniz. Benim için intikam gibi oldu diyebşlirim. Bana yaşattığının benzerini yaşamasını istiyorum

Çözüm arıyorum. Ona muhtaç değilim ama inat ettim . Çözüm bulamıyorum

Günümüzde bahaneler kişinin çıkarı üzerine şekillenir. Sizden uzak durmasında çıkarı olduğu fikri bende daha çok ağır bastı. Yine de bir fikir, ne olduğunu bilemem. Ve inanıyorum ki, aradığınızı dediğiniz gibi bulamayacaksınız.

Günümüzde bahaneler kişinin çıkarı üzerine şekillenir. Sizden uzak durmasında çıkarı olduğu fikri bende daha çok ağır bastı. Yine de bir fikir, ne olduğunu bilemem. Ve inanıyorum ki, aradığınızı dediğiniz gibi bulamayacaksınız.
Korktuğu şeyleri ben bişiyoru biliyorum kişisel çıkarının olmasında evet haklı sebepleri var. Bu sitede aradığımı bulamaz mıyım diyorsunuz?

Geri