Runelerden yardım alabilirsiniz sitemizde sevgili @Absoluta Virtute paylaşımları vardı .sevdiğim birisi var ama bazı şartlardan dolayı benimle olmayı istediğini ama çok korkuları olduğunu söyledi. Onun bana gelmesi,korkularından daha çok benimle olmasını sağlayacak,aşık edecek bir yöntem var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.![]()
Runelerden yardım alabilirsiniz sitemizde sevgili @Absoluta Virtute paylaşımları vardı .
Dışsal sebepler mesela bana gelirse işi zarar görür gibisindenNe gibi korkuları varmış, korkularına göre değişir..
İşini sevdiği için mi mecbur olduğu için mi duruma göre değişir yapılacaklar.Dışsal sebepler mesela bana gelirse işi zarar görür gibisinden
Sizin çabalamayan risk almayan cesur olmayan birisi için parmağınızı bile oynatmayın tecrübelerime dayanarak söylüyorum sonra biri çıkıyor onun zor gördüğü her şeyi önünüze seriyor o zaman anlıyorsunuz zaten doğru kişi olmadığını abla tavsiyesiDışsal sebepler mesela bana gelirse işi zarar görür gibisinden
Kesinlikle katılıyorum seven insan her şeyi göze alır bahanelerin arkasına sığınıyorsa ondan olmaz zatenAh .. Ben de böyleydim. Karşımdakinin bana gelmemesinin bahanesini mantıklı bulurdum ve elimden geleni yapmaya çalışırdım. Ama seven insan her koşulda gelirmiş bunu öğrendim. Korkmak falan palavra..
Evet bunu samimi insanlarla muhatap olunca anlıyorsun. Sen hiç talep etmeden ilgisini, zamanını, emeğini sunan düzgün insanlar var. Boş vaatlerde bulunmuyorlar, söylediklerinin arkasındalar.Sizin çabalamayan risk almayan cesur olmayan birisi için parmağınızı bile oynatmayın tecrübelerime dayanarak söylüyorum sonra biri çıkıyor onun zor gördüğü her şeyi önünüze seriyor o zaman anlıyorsunuz zaten doğru kişi olmadığını abla tavsiyesi![]()
Korktuğu şeyleri ben bişiyoru biliyorum kişisel çıkarının olmasında evet haklı sebepleri var. Bu sitede aradığımı bulamaz mıyım diyorsunuz?Günümüzde bahaneler kişinin çıkarı üzerine şekillenir. Sizden uzak durmasında çıkarı olduğu fikri bende daha çok ağır bastı. Yine de bir fikir, ne olduğunu bilemem. Ve inanıyorum ki, aradığınızı dediğiniz gibi bulamayacaksınız.