konuşma zorluğu çekenler ve başarı elde etmek isteyenler için vefk

mübdi (el mübdi)

ebced değeri : 57

en az yapılması gerekn zikir: 114

en fazla yapılması gereken zikir : 3249

amacı: konuşma zorluğu çekenler, kendini ifade edemeyenler, iş hayatında başarı kazanmak isteyenler için yapılır( okunur)

yapılması gereken gün : perşembe

yapıması gerekn zaman : jüpiter saati

hesaplamayı bilmeyenler için yapılması gerekn saat : 19:00

mübdi isminin 4'lü vefki

peki bu vefki yapınca isim yazmaya gerek var mı? sürekli üstümüzde mi taşıyacagız ? Bunun da kalem özellikleri, bal mumuyla kaplama gibi hususları var mı ? Bilgilendirir misniz ?

Yaptığınız şer bir iş olmadığı için gülsuyu,misk,safran karışımı bir mürekkep kullanabilrsiniz sanırım.Balmumuyla kaplama vefkin zarar görmemesi için elbette gereklidir size kalmış naylonla kaplayan da var ama geleneğe uymak laızm ne de olsa astral titreşim mevzusu da var :D

(en az yapılması gerekn zikir: 114) derken ? tam anlayamadim,neyi zikredecegiz , zikredip üstünemi üfleyecegiz, Arkasina ismimi yazman gerekiyormu?

Keşke bende yazabilseydim. :( Aslında yazmayı denesem yada sadece zikri yapsam bir faydası olur mu sevgili Urum?

(en az yapılması gerekn zikir: 114) derken ? tam anlayamadim,neyi zikredecegiz , zikredip üstünemi üfleyecegiz, Arkasina ismimi yazman gerekiyormu?

El-mübdi ismi şerifini zikredeceksin en az 114 kere o esmaya ait saatte,üstüne üflemeyeceksin o vefki çizdikten sonra uygun saatinde zikir yaparak bir nevi aktifleştireceksin diyelim.Arkasına isim yazmayacaksın üstünde taşıyacaksın vefki sanırım.

tskler, ben o safrani falan bulamiyorum ben kursunkalemle denyecegim umarim olur..

Bunu daha önce deneyen oldumu aranizda arkadaslar, ve ne gibi bir degisiklik elde ettiniz?

Geri