Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kız arkdaşımdan ayrıldım büyü yapılmış dediler yardım edecek biri varmı
Kız arkdaşımdan ayrıldım büyü yapılmış dediiler ona tekrar kavuşmak istiyorum istanbuldayım lütfen bana yardım edebilecek biri varmı ne olur artık tükendim yeterki gelsin bana yardım edin ne yapılması gerekiyorsa yapıcam yeterki kalbimdeki sızı dinsin ne olur yardım edin
yedi gün boyunca 425 fatiha oku hergun ilk gün okuduğunu bır tuz olsun önünde tuzu birgün mahmut baba türbesinde bırak ertesı gun al ve yedi gün devam et allahtan hacetin için duva et allahın ıznıyle olacaktır denenmiştir
Bazen aşk insanın gözünü kör eder ne yapacağınızı şaşırırsınız.
İyi düşünün.Medyumun biri size büyü var dediyse neden ve kimin yaptığını söylemeli en önemlisi çözüm bulmalıydı ..
Ayrıca şu var her önüne gelen medyum şuanda zaten..Dikkat edin.Eğer uzun yıllarınızı verdiğiniz bir beraberliğin büyü tarafından bozulduğuna eminseniz site sahiplerinden ve modlardan yardım isteyebilirsiniz bozmak için vs.