"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kız arkdaşımdan ayrıldım büyü yapılmış dediler yardım edecek biri varmı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zavari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

zavari

Kayıtlı Üye
Kız arkdaşımdan ayrıldım büyü yapılmış dediiler ona tekrar kavuşmak istiyorum istanbuldayım lütfen bana yardım edebilecek biri varmı ne olur artık tükendim yeterki gelsin bana yardım edin ne yapılması gerekiyorsa yapıcam yeterki kalbimdeki sızı dinsin ne olur yardım edin

yedi gün boyunca 425 fatiha oku hergun ilk gün okuduğunu bır tuz olsun önünde tuzu birgün mahmut baba türbesinde bırak ertesı gun al ve yedi gün devam et allahtan hacetin için duva et allahın ıznıyle olacaktır denenmiştir

alıntıdır

medyum olduğuınu söyleyen biri bir bilsem doğruluğunu yanlışını tek istediğim sevdiğime kavuşmak

Bazen aşk insanın gözünü kör eder ne yapacağınızı şaşırırsınız.
İyi düşünün.Medyumun biri size büyü var dediyse neden ve kimin yaptığını söylemeli en önemlisi çözüm bulmalıydı ..
Ayrıca şu var her önüne gelen medyum şuanda zaten..Dikkat edin.Eğer uzun yıllarınızı verdiğiniz bir beraberliğin büyü tarafından bozulduğuna eminseniz site sahiplerinden ve modlardan yardım isteyebilirsiniz bozmak için vs.

(30 x 13 inç)
Geri