"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kitap Tanıtımı: Kişisel Gelişim Zırvaları - Mustafa Gödeş

Cok guzel bir rant kapisi. Sen muhtesemsin, guzelsin, incik boncuksun diye insanlarin kendisini ozel hissetme rahatsizligindan faydalanilan bu kitaplarin vaadettigi butun konularin sahsi olarak sorgulanmasi gerekir. Yaptiklari sadece insanlari pozitiflik adi altinda uyusturup aptallastirmaya ve sorunlarini cozum aramadan unutturma cabasina suruklemekten baska bir sey degildir. Lafim butun kisisel gelisim kitaplarina degil tabi, saglikli ve faydali olanlarda vardir.
 
İnsanlar kişisel gelişim söylemlerinden değil, altlığı boşaltılan ve dillere peselenk olan söylemlerden rahatsız olurlar.

Bu söylem politik te olur, dini de, kişisel gelişimle ilgili de.


Bir şeyi özgün ve yaratıcı bir şekilde anlatamazsanız, hem size hem de anlattığınız şeye tepki oluşur. Allah birdir dersiniz, dinleyiciyi imandan edersiniz haberiniz bile olmaz.
 
2013 yılından 2019 a şöyle bir gelecek olursak...

.
.
.
.
.
.
.
.

Hiç gelmesek sanki daha sağlıklı olur gibi geldi bi an.

Ama şu da var ki namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz.

Yumurtaya kulp takan insanlar türedi.
Bahane bulmakta ustalaşan tipler bunlar.
 
Geri
Üst