Kısmet Açmak İçin Enokyan Dili (Melek Dili)

Kısmet Açmak İçin Enokyan Dili (Melek Dili)

Ra-asa isalamanu para-di-zoda oe-cari-mi aao iala-piregahe Qui-inu.

Enai butamonu od inoasa NI pa-ra-diala.

Casaremeji ujeare cahirelanu, od zodonace lucifatianu, caresa ta vavale-zodirenu tol-hami.

Soba lonudohe od nuame cahisa ta Da o Desa vo-ma-dea od pi-beliare itahila rita od miame ca-ni-quola rita!

Zodacare! Zodameranu!

Iecarimi Quo-a-dahe od I-mica-ol-zododa aaiome.

Bajireje papenore idalugama elonusahi--od umapelifa vau-ge-ji Bijil--IAD

sen bitkisel tedavi kısmına gel alara belki bu anlamamanın caresini buluruz ama en dogrusu sen fal kısmına gecebilirsin ne de olsa anlamaya anlamaya 25 mesajın doldu:(

bazı yerlerde enokyan sakıncalı durumlar oluşturabilir,tehlikeli gibi yaklaşımlar var urum varmı böyle bişey.

ben aslinda böyle seylerle cok ilgileniyorum.. bilgi edinmek icin okuyorum genelde pek denemisligim felan yok.. bu islerle alakasi olamayan biri bu yazilanlari inanarak okusa yine ise yarar mi ?

kişi bazında bişey diyemem çok özel dir dualar inançta tamam birde imajene ederse tamamdır. ama her kişide işi yararmı bilmiyorum hanngi kişilerde yarar bilemiyorum

Gündüz mü? Gece mi? Karanlık tamı aydınlıkta mı? yalnızken mi? Meditasyon sonrası mı? İçimizden mi yoksa yüksek sesle mi söylemeliyiz.
AÇıklamalarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Çünkü ben kısmetsiz bedevi için kısmet açmak çok önemli. Yanlıkş okursam kısmetim kapanır mı?

gece gündüz farketmez senin seçimin karanlık ve aydınlık da aynı şekilde
yalnızken olması tercih edilir.
yüksek sesle söylenmeli tabi ki
meditasyon sonrası daha uygun istenilen zaman okunabilir
zihnin boş olması önemli(yani sakin ve kafanızda iş olmadan)
inanman ve imagine etmen gerekiyo bir nevi okurken kendini kısmetli gibi hayal et

Sakıncalı olacağını sanmıyorum fakat etkisini güçlendirmek yerine azalmasına neden olabilirsiniz.Bu nedenle eğer bu uygulamayı yapacaksanız ardından ekleme yapmamanızı tavsiye ederim.

ne gibi bi tehlikesi var korkutmayın beni :D
cinler minler musallat olmasın

Yaptığınız uygulama da pesinize melekler dısında baska güclü varlıkları cekmeniz icin farklı seylerle enokyanı birlestirmeniz gerekir.Bunun dısında enokyanın hicbir zararı dokunmaz korkmayın..

Geri