kişisel tarot falı bakımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asagnak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asagnak

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu bölümde tarot falı bakılacaktır yapmanız gereken dileginizi yazmanız elımden geldıgınce sizlere yardım etmeye çalısacagım.
yanlız bu konuda bazı kurallar olacak mesela üst üste aynı kişiye bakılmayacak aradan belirli bir müddetin gecmesı gerekecek.niyet ve dilekler anlasılır bir biçimde sorulacak

şimdiden herkeze iyi forumlar

''yakın zamanda beni nelerin beklediği'' sorusu açık bir sorumudur tarota göre :)
hayatımda kilit bir konu yok aşk gibi. sadece önümüzdeki bir kaç ayı merak ediyorum malum sınavlar, yapılmak istenen düşüncelerin gerçekleştirebileceği vs. .şimdiden teşekkürler asagnak :)

banada evliliğim nasıl olcak ilerisi nasıl görünüyor ve 3. şahıs varmı yani anlamışsındır herhalde ne demek istediğimi asağanak lütfen banada bakarmısın....

merhaba ben de aşık olduğum kızın beni sevme ihtimali var mı bir geleceğimiz olabilir mi bunu merak ediyorum,o benim çok yakın bir arkadaşım ve kendisi bunu bilmiyor...ismimi de özelden gönderiyorum...

Mümkünse ben de tarot bakımı isterim, asagnak.
Özelden bilgilerimi gönderdim..

Şimdiden teşekkürler.

sevgili modum buradan da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum bakım için.gerçekten muhteşemsiniz :) , herşeyi birebir anlatmışsınız.herşey gönlünüzce olsun inşallah.

arkadaslar nıyetınızı bu bölüme yazın adınızı özel mesajla gönderin acıklanmamıs ozel mesajları kabul etmıyorum tesekurler

selam..benim sorum yakın zamanda ciddi bir birliktelik veya evlilik vs var mı?sevgiler

benimde sorum birlikte olduğum insanla ilgili bir evlilik söz konusmudur şuan için bunu çok istiorum ltfn banada bak

merhaba asagnak eşimle evliliğimizin gidişatı nasıl olacak birde iş bulabilecekmiyim iki soru oldu ama umarım bakarsın şimdiden teşekkürler.:p

Çok iyi düşünmüşsün Asagnak banada bakar mısın hayallerimi gerçekleştirebilecek miyim? teşekkürler :Angel_anim:

Benimde sorum beni hayatta neler bekliyo hayatta benim için neler olacak aşk iş para genel olarak bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri