"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kirmizi ruj ile yapilan uygulama bilgisi olan varmi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melaskk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melaskk

Kayıtlı Üye
Merhaba..

Bundan 9-10 sene once Izmirde 3 arkadas gittigimiz bir Arap hoca vardi..Bizem kolumuza kirmizi rujla birtakim seyler yazardi ve yazasiyla telefonlarimizin calmasi bir olurdu..Bakim konusunda inanilmazdi.Ancak yapatiklarinin seytani seyler oldugunu soylerdi.buyu yaptirmadik.Ancak rujun etkisini her gidisimizde gorduk.
Yazmis oldugu seyle ilgili fikri olan varmidir acaba?

Hayirli seneler

Asla yalan soylemeyezdik.Herseyi bilirdi ve soyledri.Biz tabi gencliginde heyecaniyla hemen hemen 2 gunde bir giderdik.esi ilede arkadas olmustuk..Inanilmazdi.Ben uni mezun olunca izmirden ayrildim bir daha hic gitmedim.
Kolumuzun ic kismina kirmizi rujla yazardi.
bir arkadasimizin cocugu vardi ve esinden ayrilmisti.Bekar bir gencel iliskisi vardi ama erkegin ailesi istemiyordu.Onun sirtina yaziyordu yazilari.5-6 sene once evlendiklerini duydum ama Sait hoca sayesindemi bilmiyorum.Sadece cok kuvvetli bir uygulama oldugundan bilen varmi diye merak ettim..Yada uygulayabilecek?

Bedene yazılan çalışmalar olduğunu biliyorum tılsım yazılıyor sanırım ama varlık sahibi olmayan biri yaparsa etki eder mi bilmiyorum

Biz yan etki gormedik.Ne zaman yazsa o kisinin istemsiz bir sekilde bizi aradigini soylerdi.Bir kadin geldi mesela biz varken siz hamil dedi kadina.Gercekten kadin hamileymis.Ama 1 aylik falan.Varlik sahibimidir acaba?

Tabiiki ben yasadiklarimi yaziyorum.Inanip inanmamak herkesin kendi fikri..Bende cok sasirmistim.zaten sanirim bu etkilenmeyle o kadar sik gittik.Adi Said.Esi zaten soylediklerinin cogunu cevirirdi.dedigim gibi Turkcesi cok yoktu..Ben Turkiyenin bir cok yerinde bir cok bu isle ugrasan insanlari ziyaret etmis biri olarak ilk defa bu kadar sasirdim..
Hayirli aksamlar

Elimdeki kitapları incelemem gerekiyor bu tarz bir çalışma var ise aralarında paylaşırım tabii ki

Bende yillar once Kizlaragasi Handan aldigim gizli ilimler1 ve Gizli ilimler 2 kitabi var ama cogu bolumunu anlayamiyorum.:((

bana bir arkadaşım ona verdiğim çalışmalara teşekkür anlamına kenzul havas kitabını hediye etmişti bornovada güzel bir çay eşliğinde güzel bir hediye idi elimdeki kitaplara bakacağım onlardan birinde var ise eklerim mutlaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri