"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kineziler hakkında kitap

kineziler hakkında eski usül kitap bilen var mı?
Buna benzer konu daha önce işlenmiş ve cevaplara kapanmış.

Telegram da kineziler konusunda kitaplar mevcut.
Google ye kineziler kitapları diye arattığınızda bir çok kitap çıkacaktır.

@Tokotoyu
Uyduruk random nicklerle selamsız sabahsız ortaya dalıp, foruma başlık bırakıp bekleyen kişilerin hepsine bu şekilde özel hizmet gibi araştırma yapıp önlerine hazır bilgi sunmak zorunda değiliz.
Eminim ki sen de buna mecbur değilsin. Üyelik alıp soru yazabildiği ölçüde, senin bulduğun yerden kendi de zahmet edip bilgiye ulaşabilir.
Neler yaptığını, ne tür kaynaklar aradığını, kitap öneri bölümünü araştırıp araştırmadıģını bilmiyoruz bile.
"Kinezi" diye ortaya atılmış gitmiş bir mesaj.
Bünyemize fazla gelen yardımlarımızı forumu forum gibi kullananlara ayırsak daha iyi. Önüne gelen yol geçen hanı zannetmesin.

@Tokotoyu
Uyduruk random nicklerle selamsız sabahsız ortaya dalıp, foruma başlık bırakıp bekleyen kişilerin hepsine bu şekilde özel hizmet gibi araştırma yapıp önlerine hazır bilgi sunmak zorunda değiliz.
Eminim ki sen de buna mecbur değilsin. Üyelik alıp soru yazabildiği ölçüde, senin bulduğun yerden kendi de zahmet edip bilgiye ulaşabilir.
Neler yaptığını, ne tür kaynaklar aradığını, kitap öneri bölümünü araştırıp araştırmadıģını bilmiyoruz bile.
Bünyemize fazla gelen yardımlarımızı forumu forum gibi kullananlara ayırsak daha iyi. Önüne gelen yol geçen hanı zannetmesin.
Verdiğim link gibi kilitlenir yoruma kapatılır konu. Aradığı kinezi ya biyokinezi yada nekrokinezi olmalı. Googlede arama yapsa başındaki saçtan fazla bilgi veren siteler var. Ancak nekrokinezi konusunda klasik ansiklopedi bilgisi bulabilir. Diğer kineziler konusunda soru sormak abestle iştigal zaten. Konunun üstatlarının farklı perspektif açıyla konunun gelişmesi açısından sordukları sorular hariç tabi... Düşüncelerinizi takdir ediyorum.

@Tokotoyu
haklısın özür dilerim böyle bir site görünce tırstım selamsız ortaya girdim diğer insanların mesajımı cevaplayacı aklımın ucundan geçmemişti ve adım random değil aslında benim için bir anlamı vardı iyi günler

Geri