"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kendi büyümüzü yaratabilir miyiz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elfie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elfie

Kayıtlı Üye
Büyü, deneme yanılma yöntemiyle, tarihsel süreçte, içinde bulunulan kültürle harmanlanmış, denenip etkisi kanıtlanmış uygulamalar bütünüdür. Peki, biz de kendi büyümüzü yaratabilir miyiz ve isteğimizin olacağına odaklanarak isteğimizin gerçekleşmesini sağlayabilir miyiz? Bunu sormamın sebebi bir ilhamla aklıma gelen karışım ve gerçekleşeceği hissine kapılmamdır.

neden olmasın zaten bilindik büyüler hariç her büyücünün kendine has tarifleri de vardır.

Sağolun Siyahlı, motive ediciydi gerçekten :) Ama yine de, forumdaki bilge kişilerin de görüşlerini almamda yarar var... Aklıma gelen düşünce, fazla ayrıntı vermeden belirtmem gerekirse, aşk büyümü yaparken, kişiye özel bir uygulama olması açısından, tütsü ve arka planda o kişiyle ortak zevkimize hitap eden bir müzik, karışımın içine de o kişiye özgü unsurlar katıp pişirme ve küllerini de geçtiği yollara serpme gibi...Böylece, yaptığım büyüye odaklanma, inanarak yapma ve kendimden bir şeyler katma açısından etkili olabileceğini düşündüm de...

yaratmak sözü ne yanlış oluşturmak ya da keşfetmek ya da icat etmek daha uygun olmaz mıydı.
bence tabiki kendi büyünüzü oluşturabilirsiniz ama büyünün inceliklerini iyi bilerek aman ha dikkat edin başınıza iş almayın sakın.

bencede kendi büyümüzü yapabiliriz sonuçta niyete bağlı herşey yani hangi enerjiyle yapıyorsak ona değilmi ?

Hazır dediğiniz büyüler de gökten sepetle inmedi, onları da birileri oluşturdu.. Onları da birileri hazırladı. Büyünün işleyişini çözmeniz ve evrensel yasalar hakkında bilgili olmanız lazım. Büyüde kullanılan malzemelerin işlevleri konusunda ustalaştıkça, büyüler kendi kafanızda kurgulanacaktır zaten. Bu bir dili öğrenmek gibidir. Başta sadece hazır cümleleri okursunuz ve ezberler, tekrarlarsınız. Daha sonra cümledeki kelimeleri öğrendikçe, kelime hazneniz arttıkça, kendiniz cümle kurarsınız.

Hazır dediğiniz büyüler de gökten sepetle inmedi, onları da birileri oluşturdu.. Onları da birileri hazırladı. Büyünün işleyişini çözmeniz ve evrensel yasalar hakkında bilgili olmanız lazım. Büyüde kullanılan malzemelerin işlevleri konusunda ustalaştıkça, büyüler kendi kafanızda kurgulanacaktır zaten. Bu bir dili öğrenmek gibidir. Başta sadece hazır cümleleri okursunuz ve ezberler, tekrarlarsınız. Daha sonra cümledeki kelimeleri öğrendikçe, kelime hazneniz arttıkça, kendiniz cümle kurarsınız.

çok doğru evet bilmeden söylediğimiz bir söz nasıl dert açabilirse bilmeden yapılan büyüde öyle sonuç verebilir:willy_nilly:

Buna büyü demiyelimde düşünce gücüyle geleceğini şekillendirebilirsin zihnindeki olumsuzlukları ayıklayıp geleceğe dair ümit ve isteklerini imgeleme olumlama yaparak enerjini kanalize edebilirsin konuyla ilgili detaylı bilgi aşağıda bulunmakta

http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=25269

aslında büyü bu tür yollarla kanalize edilip güçlendirilmiş yeri geldiğinde başka varlıklardan yardım alan olaylara müdahele etmek için kullanılan enerji değilmidir ???

Büyü, deneme yanılma yöntemiyle, tarihsel süreçte, içinde bulunulan kültürle harmanlanmış, denenip etkisi kanıtlanmış uygulamalar bütünüdür. Peki, biz de kendi büyümüzü yaratabilir miyiz ve isteğimizin olacağına odaklanarak istemiğizin gerçekleşmesini sağlayabilir miyiz? Bunu sormamın sebebi bir ilhamla aklıma gelen karışım ve gerçekleşeceği hissine kapılmamdır.
Gerçek bir majisyenin yaptığı şey de budur. Yani sorunuzun cevabı evet.

Hayır büyü farklı olumlama farklı bir olay

Kesinlikle katılıyorum.. Olumlama, evren içimizdedir mantığıyla çalışır. Siz değişirseniz, evren değişir. Evren değişirse, sizin için belirlediği şartlar değişir ve dolayısıyla dileklerinize daha çabuk kavuşur, daha güzel bir hayat sürersiniz. Zengin bir insanda bulunan Ruh (Tanrının özü) ve ve fakir bir insanda bulunan Ruh(Tanrının özü) aynıdır. Ama kaderleri farklıdır. Biri iyi yaşar, biri acı çeker. Bunun nedeni ruhun önceki deneyimlerinden kalma karması yüzünden, hiyeraşide tuttuğu mevkidir. Olumlama ile, bunu çözebilirsiniz. Kişinin karmasına bağlı olarak olumlama daha çabuk çalışabilir ve ya daha yavaş çalışıp gecikmeler yapabilir.
Bunun da ne büyü ile ne de din ile bir alakası yoktur.

Yanlış anlamadıysam aklınıza yeni bir büyü tarifi geldiğini, ve içinizde onun gerçekleşeceğine dair bir his olduğunu belirtmişsiniz. Kendi tecrübelerimden yola çıkarak size o hissi yakaladığınızda, mümkünse majiyi o dakikada yapmanızı, değilse bir yere tüm ayrıntılarını not almanızı öneriyorum. O tarifler insanın aklında aniden belirir, ve kaybolup gitmesi an meselesidir. Ve şimdiye kadar kalıplaşmış uygulamalara bağımlı kalmayıp, içimden geleni yaptığım tüm majilerde istediğim sonucu aldım. Fakat bu durum oturup saatlerce düşünerek yeni bir maji uygulaması arayışı içine girmeye yönlendirmesin sizi. O uygulamalar aklınız başka yerde olduğunda ve çoğu zaman huzurlu olduğunuzda aniden belirir kafanıza. Yani size tavsiyem o uygulamaları mutlaka bir yere kaydedin, büyük ihtimalle gelecekte yaşayacağınız bir olayla o majiye ihtiyaç duyacaksınız.
İyi forumlar...

Sevgili charmingeyed, iki gece önce ilham yoluyla aklıma gelen bu aşk büyüsünü hemen bir kağıda not aldım...Bu gece uygulamayı düşünüyorum. Hem ay takvimine göre Yeni Ay oluşalı iki gün oluyor, yani ortam büyü yapmaya müsait diye düşünüyorum...Sizlerin de görüşünü almak istedim...Görüşlerini belirten herkese teşekkürler...

Sevgili charmingeyed, iki gece önce ilham yoluyla aklıma gelen bu aşk büyüsünü hemen bir kağıda not aldım...Bu gece uygulamayı düşünüyorum. Hem ay takvimine göre Yeni Ay oluşalı iki gün oluyor, yani ortam büyü yapmaya müsait diye düşünüyorum...Sizlerin de görüşünü almak istedim...Görüşlerini belirten herkese teşekkürler...

ya yanlış anlamayın ama başınıza iş alcaksınız ben günah ın sevabında dıılımde daha yenı konu açmıssınız sımdı basa cıkamıyorum yardım edın dıye bence fazla heyecanlı davranıyosunuz agırdan yavasdan temelden gıdın suan korunmaları ogrenın cunku buyu ıslerı gercekten zordur ve bedeller odenerek yapılır korunmaları ogrenın usullerını ogrenın sonra yontemınızı secın derım cok bişey bılmıyorum ama bence boyle yapsanız daha hayırlı olur sızın ıcın

urumhamatahayilin majisyen olmak için çalışmalar konularının tamamını okumanızı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri