"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kayıp büyüleri bulmak istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hekate8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hekate8

Kayıtlı Üye
Bilinmeyen büyü kitapları orta çağ da cadıların suçlanması sebebiyle yakıldı. Bu büyüleri bir varlık davetinden öğrenmemiz mümkün mü? Gerçi kayıp büyüleri arayan birisi kendini forumda belli etmez.

Büyüler ile ilgili en gerçekçi kitaplar Vatikan'ın sırlar kütüphanesine gömülü.
Osmanlı'dan gelen bazı yasaklanmış büyü kitapları olduğunu da öğrenmiştim ama onlar da ulaşamayacağımız yerde.
Velhasıl, davetle filan öyle ağır büyüleri öğrenemezsin.

Büyüler ile ilgili en gerçekçi kitaplar Vatikan'ın sırlar kütüphanesine gömülü.
Osmanlı'dan gelen bazı yasaklanmış büyü kitapları olduğunu da öğrenmiştim ama onlar da ulaşamayacağımız yerde.
Velhasıl, davetle filan öyle ağır büyüleri öğrenemezsin.
Büyü yasak olsa bu site de paylaşılmazdı böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Açıklama yazdığım gibi büyü kitapları yakıldı. Kayıp büyüleri öğreneceğime inanıyorum.

Varlik davetiyle ogrenmen cok zor. Oncelikle onlari yalansiz konusturacak bir ilmin var mi? Yoksa bosuna ugrasma. O bahsettigin kitaplardan halen gunumuze kadar gelen sakli kitaplar var. Merhum bir ustadin elinde gormustum birini, misirdan gelmis, yazim tarihi orta cagdan bile eski. Icinde maddeye hukmetmekten tut , aklina bile gelmeyen ilginc buyuler vardi. Gunumuzdeki buyu kitaplarina benzemiyordu. Okumak , anlamak ve uygulamak tecrube istiyor. Yapacagin tek harf hatasi aklini basindan alir.

Uzun firdevsinin ve el buninin havvas ve davet kitapları var ama yasak sergilenmesi dahi , araştırmacılar ve profesörler bile zor izin alıyor kim bilir nerde hangi kütüphanenin çelik kasalarında kesilmemiş orijinal nüshaları

Büyü yapmayı aracı olmayı o ortamda durmayı ve bundan doğan magdurluklari kimse için istemem şahsen

Geri