Bakış açınızı değiştirseydiniz keşke. Düşünce

yapınız da hep saldırı persfektifi var. Aslanla ceylanın, kedi ile köpeğin birbirine sevgi ile yaklaştığı zaman dilimine adım atarken daha pozitif olsaydınız keşke. Eski yorumlarınızın incelenmesini saldırı olarak düşünmeniz size zarar verir. Geçmişte eski yorumlarınızı okuyup size devamlı saldırı yapıldıysa beni de onlarla aynı kefeye koymanız beni üzer açıkçası.

Tarafınızdan hâlâ yalnış anlaşıldığımı düşünüyorum.

Saldırı amaçlı yorumlarınızdan dolayı sizi affettim, affetme sebebim çocukluk duygusal travmalarızın bu son 1 yılda ortaya çıkması ve bundan kurtulamamanız. Neyse kalbinizin sesini dinleyin. Her insanın içinde bir çocuk vardır, işte sizin içinizdeki pamuk gibi elleri olan,

gibi kaşları olan gülümsediğin Isparta güllerini Kıskandıran gamzelerinde güller açan o çocuğu dinleyin. İnanın dinlediğiniz karşılaştığımız gölgelerin esaretinden kurtulacaksınız.güneşin açtığını, kuşların cıvıltısını, gönül dünyanızdaki kırların rengarenk çiçeklerle donatıldığını göreceksiniz. Tabi ki görmek isterseniz

Neyse konumuza dönelim sorularımı cevaplamadınız hâlâ. Katina destesi varmı? Profesyonel olarak bakım yapıyor musun? Vb sorularım sorularımın cvbını bekliyorum. Umarım fazla beklemem
Beğeni yaptığınız geçmiş paylaşıma baktım, ve hala arkasındayım. Hepimiz öğrenme aşamasındayız; özellikle okultizm yolunda bir Majisyen yolundaysak çok dikkat etmek zorundayız, çünkü kaygan bir zemin. Kıymetli hocalarımız var, her ne kadar az da olsa. Ben üstad'mıyım? Ya da başka tabirle hocamıyım, hayır. Bildiğimiz kadar bilmediklerimiz daima olacaktır. Öğrenmenin yolunda çok eksiklerimiz var iken yani tam bir çömez iken, yıllarını vermiş hocalarımız ile deneylerimizi konuşurken bize sordukları tek şuydu, " psikolojik sanlığınızdan eminmisiniz?"
Henüz törpülemeyi bilmediğim egomdan dolayı şişmiştim
Ama iyi bir majisyen yolunda ısrarcı olduğumdan, kızmamın ardından ilk işim tırnaklarımı törpülemek oldu ( tibet manastırın da eğitim gören önemli birinin lafı)
Neyse ki özüm kötü değilmiş, değişmek zor olsa da değiştim. ..
Ben majsyen yolunda olan biriyim, ne kadar başarılı olurum bilmiyorum. Ama ilk savaşımız psikolojik yapımızdır , hepimiz için.
Ve kıymetli kadim majisyen ve okultizm üstadların kitaplarını yılmadan okudum. Bilinç ve bilinç-altı katmanlarını anlamaya çalışıp kendimi tahlil ettim...ve hala da devaz ederiz. Çünkü çok farklı ruhsal yollarda gecitlerimiz vardır; Yanılgılar içinde ve özellikle metafizik konularda...
Tavsiyelerinize teşekkür ederim genç bayan,, hala başkalarının gölgeleriyle savaş veriyoruz, şu an olduğu gibi. Cevabıma gelince...
Destelerle işim olmaz, sezgilerimiz vardır ve çözülmesi gereken mesajlarımız . Ama bir tavsiye verebilirim, yüz halelerinize de bakarak.
Tarot size göre değil, bir deste iskambil alın onunla oyalanın ve öz'ünüzle ilgilenin, tabi anlamını biliyorsanız!
Çicek, böcek dünyası değil dünya, Çocuk bahçesi'de...ama kiminin dünyası böyle olabilir saygı duyarım.
sayfayı size bırakıyorum istediğiniz gibi, sizi mutlu edecek şekilde doldurun. .. bu arada, pazarınızı bu derece yanlız ve muhabbetsiz geçirmeyin, madem çiçeklerden anlıyorsunuz. Ben yaşımdan dolayı bazen tatil günlerini merak ettikleri soruları soran pırıl pırıl talebeler ile geçiriyorum. Boşa gecen vaktim bu kadar.
Sağlıklı günler dinliyorum ⚘