Sevgilim Aja;
Katina Destesi tarot ve diğer kehanet çeşitlerinden biraz farklıdır.
1. Kişi bakım yapma aracı kendisi tarafından, kendine yakın olanın sahibi olarak, Katina Destesi bakıcılarını kendisi seçer.
2. Deste paketi kişiyi de hemen kabul etmez, önce sınar sonrasında kendini bakımcısına teslim eder. Bu zaman aralığı da değiştirilemez.
3. Destenin bir ruhuna inanılır, bakıcıyı yönlendiren onunla bağ kuran ve bütünleşen de bu ruhtur. bakıcılar Deste'nin önemli ana kartlarından olan ya Attart ya da Vaalinde'nin ruhu ile çalışır. Attart ve Vaalinde iki kişinin ruhutur. Birisi beyazsa onun tam tersi olan siyahtır.
4. Deste'nin bir diğer özelliği ise ortaya çıkan kartlar neredeyse %99 gerçekleşiyor. Aşkın falı olarak insanların bu yöne geçmesi, Deste'ye yoğunlaşması da Deste benim için uyarı aracıdır. Beni ve dostlarımı birçok önemli olayda, yaşanacak felaketlerde uyarmış ve ya durumu iyileştirmemizi ya da bu felaketten az bir zararla çıkmamızı sağlamıştır. Deste'nin bu özelliğinden dolayı bakım verenlerin tüm kartlarına bakmalıdır, aksi takdirde Deste bir daha bakıcılarına doğrularını söylemez.
5. Ayrıca Deste kıskançtır. Eğer bir tarot bakımı varsa çeşitli tarot desteleriniz olabilir, ancak nir Deste'niz varsa başka bir deste çeşidine sahip olamazsınız. Olursa bir daha kendini incelemez.
6. Deste'nin enerjisi ağırdır, zorlar hatta bazen sınar bakamayacağınızı anlarsınız. Ancak Deste size güvendiği anda kendini bırakır ellerinize ve size onu resmi olarak okumaya başlarsınız. Yaptığınız yorumlara kendiniz bile şaşırabilirsiniz.
7. En zor durum budur. Deste hakimiyetini çok sever ve bakıcılarına hakim olmaya çalışır, yöneticileriyle resmi olarak oyun oynamaya başlar. Bir deste bakıcısı Destesine hakim olmayı öğrenmelidir. Deste bakıcısına değil, bakıcı Destesine hakim olmalıdır.
Sorularınızın biraz genel cevapları verdim sanırım. Umarım cevapları almışsınızdır. Taktığınız noktaları tekrardan sorabilirsiniz. Sevgiler.