Lords Of The Shadows
Kayıtlı Üye
Bu büyü işlerine neden başvururlar anlamam.Allah'ın katında böyle şeylerin affedilemez birşey olduğunu bilmiyor musunuz ? Ben sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın kendi görüşüm bu sizde beni yargılamayın inancım gereği yazdım.
Merhaba,
Büyü yapmanın ya da hangi büyüyü yaptığımızın değil ancak büyüyü yapan kişi de seçicilik yapıyoruz ne yazık ki... Eğer ki tarihi ve kadim dinleri tüm gerçeklikleriyle öğrenmiş olsaydınız bu düşünceyi eminim ki savunmazdınız. Temelleri büyüye dayanan bir dünya üzerinde binlerce yıldır yaşıyoruz. Kur-an-da ya da diğer dinlerde büyünün yasaklanmasını temel sebebi dünyevi zevklerdir. Büyü doğru bir müdahalede bulunabilmek amacıyla yapılıyorsa, doğa buna kendi izin veriyor zaten. Doğuştan büyü yeteneği ile doğan bir çok kişi var ve bu yeteneklerini geliştirmedikleri takdirde, sahip olduğu güçler kişiyi kontrol etmeye başlar. Kur-an-da ki bu yasa evrenseldir sadece müslümanlar için geçerli olarak algılanması gerekiyor. Daha da önemlisi bu yasa sahip olduğu güçleri doğru kullanabilecek iradeye sahip olan kişileri kapsamıyor. Cehennem ve Kur-an-ı Kerimi kanıt olarak gösteren kişilerin, tarihi ve peygamberlerin hayatlarını yorumsuz, objektif bir şekilde öğrenmelerini öneririm.
Bilginize, Saygılarımla