Karşındakı Insanın senı zor duruma getırmemesı ıçın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yadesu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yadesu

Kayıtlı Üye
Inna Rabbena latü füllıma yeşehü
7 kere okuyup nıyet edıp üflıyceksınız karsınızdakı ınsana.
Çok tesırlı bır dua.
Kağıt ıslerının olması ıçın
Cevap veremıyecen zor soruların sorulmaması ıçın
Senın söyledıklerını arastırmaması ıçın
Sana kızmaması ıçın
Sana yumusak davranması ıçın

Annemden Alıntı:)
--------------------------------------------------
Türkçemı düzeltmeye çalışıyorum,Imla hattalarım ıçın şımdıden özür dılıyorum.

Evvet, ben çok kez yapdım.
Ama büyü fılan değıl
Benım Arkadaşım kaynanasına yapıyor.Kusur bulmassın dıye

Teşekkürler güzel paylaşım Allah razı olsun.
Anlamını biliyormusunuz bide niyet nasıl ediyorsunuz.

Teşekkürler güzel paylaşım Allah razı olsun.
Anlamını biliyormusunuz bide niyet nasıl ediyorsunuz.

Anlamını bılmıyorum.Ama benım Annem Hacı.Basdan besmele çekıyorsun.7 kere okuyorsun hangı zorlukdan kurtulmak ıstıyorsan onu Allahdan dılıyorsun.Suç sendeyse kalıcı değıl.Her seferınde yenılemen gerek.Sana vakıt Kazandırır.Hatanı düzeltmek ıçın.Kalbınden ıtıkaat et olucağına.
Zor durumda yap.Çünkü kusurunu örtıcek.

Kusurum varsa afola yadesu verdiğiniz dua yusuf süresi 100.ayeti kerimesinde geçiyo

Dogrusu buymuş:
inne rabbî latîfun limâ yeşâ’(yeşâu)

Anlamıda: Muhakkak benim Rabbim latiftir, lütuf sahibidir dilediğine.

Eğer hatam varsa başkaysa anlamı bilen arkadaşlar daha iyi bilir. Düzeltirlerse sevinirim kafam karıştı

Kusurum varsa afola yadesu verdiğiniz dua yusuf süresi 100.ayeti kerimesinde geçiyo

Dogrusu buymuş:
inne rabbî latîfun limâ yeşâ’(yeşâu)

Anlamıda: Muhakkak benim Rabbim latiftir, lütuf sahibidir dilediğine.

Eğer hatam varsa başkaysa anlamı bilen arkadaşlar daha iyi bilir. Düzeltirlerse sevinirim kafam karıştı
Bak bende aradim ama bulamadim
Ben sana arabça okunuş şeklını verdım.Benım Annem Kuranı kendısı okuyor.Mutlaka bılıyorsundur kı Arabcadan Türkçe yazış seklının yüzde yüz harf çevırımı yokdur.Türkçe çevrımlerım hepsıne geçer.:)

Ben Anneme bır daha sordum.Annem anlattıkı,bır tanıdığı dındar(tesettürlü) bayan,Almanyaya çok kaçak ınsan getırıyormuş.Annem ona sormuşkı,korkmuyormusun yakalanırsın dıye,oda demışkı bunu 7kere bu şekılde okuduğu zaman,tehlıkelı anlarda yakalanmadan,yolluna devam ettıklerını söylemış.

Ben Anneme bır daha sordum.Annem anlattıkı,bır tanıdığı dındar(tesettürlü) bayan,Almanyaya çok kaçak ınsan getırıyormuş.Annem ona sormuşkı,korkmuyormusun yakalanırsın dıye,oda demışkı bunu 7kere bu şekılde okuduğu zaman,tehlıkelı anlarda yakalanmadan,yolluna devam ettıklerını söylemış.

Allah senden razı olsun gardaş, iş bulunca patronuma bunu yapıyım da eziyet etmesin.

Bak bende aradim ama bulamadim
Ben sana arabça okunuş şeklını verdım.Benım Annem Kuranı kendısı okuyor.Mutlaka bılıyorsundur kı Arabcadan Türkçe yazış seklının yüzde yüz harf çevırımı yokdur.Türkçe çevrımlerım hepsıne geçer.:)

Nolur yanlış anlamayın bende mahkemeleri kazanmak için Ya latif esması ile yapılan bir tertip var onda okunuyor 129 adette bir orda görünce baktım. Etkili olduğuna eminim endişe etmedim zaten endişem acaba yazımda mı hata var birde anlamını yazayım istedim sizde bilmediğinizi söylediğiniz için belki benim gibi merak eden arkadaşlar olur diye tam emin olmak içinde yazdım.

Nolur yanlış anlamayın bende mahkemeleri kazanmak için Ya latif esması ile yapılan bir tertip var onda okunuyor 129 adette bir orda görünce baktım. Etkili olduğuna eminim endişe etmedim zaten endişem acaba yazımda mı hata var birde anlamını yazayım istedim sizde bilmediğinizi söylediğiniz için belki benim gibi merak eden arkadaşlar olur diye tam emin olmak içinde yazdım.

Ben özür dılerım,senı kırdıysam.Hakaten rahat ol,ben senı yanlış anlamadım.Belkı yazma şeklımde kusur var.Senı kendını anlatma durumuna getırmek ıstememışdım.:(
Bıldığım bır kaç dua daha var.Ama bır türlü daha yazamadım.Tembellık.:)
Inşallah herşey ıstedığın gıbı olur.Bırde 12 rekatlık Hacet namazı var.Burda verıldımı bılmıyorum.Verılmedıyse yazarım.

Mavice rica etsem mümkünse 129 Ya Latifle mahkemeler için yapılan duayı ekleyebilir misin buraya yada ayrı bir konu altında % 100 haklı olduğumuz bir konuda sürekli dualar arıyorum

Haksız Yere Hapse Düşen yada Haklı Olduğun Mahkemeyi Kazanabilmek için Duâ

Yâ Lâtif İsmi Şerifini yine adedi kadar 129 x 129 defa 16,641 defaya tamamlıyoruz. her 129 esmada bir defa;

Bismillahirrahmenirrahim

İnne Rabbi latifûn
Lima Yeşâ İnnehû
Hüvel Aliymûl Hakîm. Amin

Duâsını okuyoruz..

Umarım işinize yarar benim daha önce aldığım notlarda vardı. Anlamı zaten yukarıdaki mesajda verdim.

Ben özür dılerım,senı kırdıysam.Hakaten rahat ol,ben senı yanlış anlamadım.Belkı yazma şeklımde kusur var.Senı kendını anlatma durumuna getırmek ıstememışdım.:(
Bıldığım bır kaç dua daha var.Ama bır türlü daha yazamadım.Tembellık.:)
Inşallah herşey ıstedığın gıbı olur.Bırde 12 rekatlık Hacet namazı var.Burda verıldımı bılmıyorum.Verılmedıyse yazarım.

Yok estağfurullah çok bilgili değilim o yüzden daha fazla özenli davranıyorum yanlış yapmamak adına. Bide sanırım dualar ögrendikçe anlamlarını araştırmak adet haline geldi. Yeni öğrenen bir insanın heyecanı olarak bakın.

Teşekkür ederim inanıyorum haklıyken adaletin yerini bulacağına dualar yol olacak inşallah

Bir de bu dua henüz mahkemeye taşınmamış olaylar için de geçerli mi bilginiz var mı acaba? O döneme girmeden hallolması ilk isteğimiz iyiye gidebilir gibi dualar tamamlayıcımız olacak inşallah.

Bir de bu dua henüz mahkemeye taşınmamış olaylar için de geçerli mi bilginiz var mı acaba? O döneme girmeden hallolması ilk isteğimiz iyiye gidebilir gibi dualar tamamlayıcımız olacak inşallah.

Eminim faydalı olacaktır. İnşallah Allahım yardım eder. Hakkınızda hayırlısı olur. Okuyun bence Ya latif esması çok güzeldir normal zamanlarda bile okusanız faydasını mutlaka görürsünüz Yüce Rabbim lütüf sahibidir.

Geri