Kardesimle gördüğümüz Gölge !

marijuanam

Kayıtlı Üye
S.a.
Arkadaslar her detayı ile izah edeceğim. ben bu konuya net olarak bi görüş getiremedim hiçbir zaman..Ben 15, kardesim 13 yasındayken salonda uzanıp tv izlerken uyuyakaldık, yaklaşık 1,5 saat kadar uyuduk. Allah şahidimdirki aynı anda hızlı bir şekilde uyanıverip salonun penceresinden hızlıca kaçıp giden insan gölgesi gördük. Görür görmez kardesime sordum, Gördün dimi sende gördünmü falan diye.. EVet abi dedi. ben ilk baş bunun sadece bana oldugunu sandım. yaşadıgımın karabasan oldugunu zannettim ama kardesim de aynı şekil yaşamış. yani özet geçersek, iki kişi uykudan sanki biri uyandırmıs gibi bir anda uyanıyor ve pencereden dısarı fırlayan simsiyah gölge gibi birşey görüyor. Karabasan aynı odada uyuyan iki kişiye aynı anda gelebilirmi ? yada bu karabasanmıydı? çünkü ben karabasanı hep siyah gördüm, bazen simsiyah cübbeli bi gölge bir kaç kez bir kartal gibi kanatlı ama hep simsiyahtı.

olabilcek şeyler bunlar sonuçta dünyada tek biz insanlar yaşamıyoruz burda bi msj yok bence kaçıp gitmiş üstünde durursan varlıkları rahatsız etmiş olursun gariplikler görebilirsin sonradanda yararı olmaz zararı olur.

Karabasan – Türk halk kültüründe Kâbus ve buna neden olan varlık. Karabasma (Garabasma) da denir. Karabasan uykuda gelir 2-3 kere gelmişti tek yaptığı boğuyor nefessiz bırakıyor, gölge geçmiş ve üstte, Syn ağlan'ın dediği gibi bi mesaj yok dün 3-5 gördüm bende hızlıca geçti birşey yok hatta 1 kere baktı pek üstünde durma kafana takma derim, Karabasanda olabilir başka birşeyde olabilir sonuçta uykudayken gelmiş karabasandır ve üstünde durma bi daha yoklama yapmıyorsa tabi banada gelirdide kafama takmazdım sende öyle yap gelebilir evet aynı odada uyuyan iki kişiye veya farklı odalarda uyuyanlara vb, Karabasan için cinlerin en büyüğü derdi bi kaynak şu anda öyle bi sorunum yok ama dün gölge görmüştüm simsiyah hatta 1 kere yüz yüze geldik 3-5 kere baktı gitti, Sende pek üstüne gitme üsttede dediği gibi, Syn ağlan'ın psikolojik olarakda etkilenilebilirsiniz pek üstünde durmayın sevgi ve ışıkla kalın.

aynı olayın benzeri benle kardeşime olmuştu o zamanlar mezarlık yakınında tek katlı evde oturuyorduk tv izlerken insana benzer bir gölge geçti misafir mi diye çıktım evin etrafını gezdim birşey yoktu bende kafama takmamıştım sonra ordan taşındık, şimdi siz yazınca hatırladım bu olayı

Geri