Merhaba forum üyeleri direkt konuya giriyorum. Bir süredir üzerimde yoğun bir gerginlik vardı bunu regl olacağıma bağlıyordum sonra baş dönmeleri başladı bir süredir on saatte uyusam beş saatte ölü gibiyim. Fal ve büyü benzeri durumla ile uğraşmayı en aza indirdim kendi inancıma göre ibadet ediyorum yalnızca ve rüyalar ile ilerliyorum. İnsan ilişkilerimde sıkıntılar yaşamaya başladım kabuslarım yine artmaya başladı temizliğim azalıyor insanlardan soyutlanıyorum. Bu gece ise bir arkadaşım kahve falı baktı bana rahatsız olmadım bakım esnasında her şey yolundaydı ama bir süre sonra bahsi geçen bazı kişiler ile beraber ben ağırlaşmaya başladım. Gece eve geldiğimde ise tarot açtım kendime. Sol kulağım yırtılıyor gibiydi yanıyordu ve fısıltı uğultular artıyordu taç ve üçüncü göz çakramı çok yoğun hissediyordum ama enerji alanım bulanıklaşmıştı resmen. Aniden sesler ve yanmalar kesildi daha ayakta duramadım uyumak istiyordum ama uyuyamıyordum sanki hiç uykum yokmuş gibi oluyordum. Sonrasında ise rüya başladı diğer kabuslara göre masum geldi. Sadece bir detay dikkatimi çekti bir kaç hafta önce bir rüyamda tek dişim düşmüştü ve onu çıkartmıştım. Bu gece ise ağızımdaki neredeyse tüm dişler elime döküldü üzüldüm ama en azından öndekiler var diye seviniyordum. Uyandığımda bir iki saat uyuduğumu saatin beş olduğunu gördüm ama boğuluyor gibiydim bir şey üstümde sanki bana ağırlık yapıyor zorla zapt ediyordu ama hareket edebiliyordum. Rahat nefes alamadığımı üstümdeki baskıyı korkuyu hâlâ hatırlıyorum uyuyamıyordum ağlayacak gibiydim sonra uyuya kalmışım.
Bir terslik olduğuna emin oldum artık fizyolojik değil ancak ne ve neden sorularına net bir cevap bulamıyorum.
Doğrudan bir büyü, ritüel ya da varlıklar ile rahatsız etme mi yoksa yoğun bir negatif mi bilmiyorum. Şüphelendiğim bir kişi var. Bu kişi bulunduğum şehre her geldiğinde iki gün öncesinden ben hastalanmaya başlıyorum hem bedenen hem ruhen ve sonrasında burayageldiğini öğreniyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ne önerirsiniz? Kimsenin günahını almak istemiyorum. Karşılık vermek içimden gelse bile önce emin olmalıyım. Sağlıklı düşünmeli ve hırçın davranmamalıyım.
Bir terslik olduğuna emin oldum artık fizyolojik değil ancak ne ve neden sorularına net bir cevap bulamıyorum.
Doğrudan bir büyü, ritüel ya da varlıklar ile rahatsız etme mi yoksa yoğun bir negatif mi bilmiyorum. Şüphelendiğim bir kişi var. Bu kişi bulunduğum şehre her geldiğinde iki gün öncesinden ben hastalanmaya başlıyorum hem bedenen hem ruhen ve sonrasında burayageldiğini öğreniyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ne önerirsiniz? Kimsenin günahını almak istemiyorum. Karşılık vermek içimden gelse bile önce emin olmalıyım. Sağlıklı düşünmeli ve hırçın davranmamalıyım.