"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kahve Falı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kaylee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaylee

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

arkadaşıma fal baktıracaktım ama işim acele diye kapattığım fincanı buzdolabına koydum, biliyorum çok komik ama...

bir şey olur mu?? :D

Tamam az önce fincanı arkadaşıma götürdüm, öyle bir donmuş ki açmak için yarım saat uğraştı :D Sorun yok :D

kimisi için kahve fincanı ve diğer fal için kullanılan şeyler bir bahane aracı gibi bir şey
ona bakmadan bile söyleyebilen insanlar var şu hayatta.

Merhaba arkadaşlar,

arkadaşıma fal baktıracaktım ama işim acele diye kapattığım fincanı buzdolabına koydum, biliyorum çok komik ama...

bir şey olur mu?? :D

Okuyunca yüzümde bir tebessüm oluştu gerçekten. Olmaz. Kahve fincanında akan damlaların ve akıtma ile çıkan sembollerin de bir anlamı vardır. Evet kişiler hisle bakarlar ama o hissiyatın oluşması için o sembollerin her biri yardımcı olarak kullanılır. Yani sizin baktırdığınız fal geçerli değil.

zaten fal %70 i his % 30 u telve ile bakılır :)

ben yüzde yüz hisleriyle bakan (biri hariç olmakla beraber yani bana öyle diyorlardı ben varlıktan yardım aldıklarını düşünüyordum.) iki tarotçu, bir kahve falına bakan falcı tanıdım emin olun insanların korkmamaları için tarot ve kahve fincanına bakıyor gibi yapıyorlardı. hatta kahve falına baktırdığım kişide bana söylemişti fincan olmasada bakarım diye. düşünsenize gidiyorsun biri sadece yüzünüze bakarak takır takır bir şeyler söylüyor kim korkmaz :D der bu kesin varlıktan yardım alıyor der herbir şeyini bilince der ve korkar ama fincana bakınca iş değişir bunda varlık yok işte fincan bakıyor gibi düşünür insan korkmaz :p sizde dikkat edebilirsiniz fal baktırırken fincana bakıyor mu kartlara bakıyor mu napıyor inceleyelim :p onlarda da fal bakan onlarsızda fal bakan var.

Geri