Hayattaki kısır döngü, hep aynı şeylerin yaşanması, senaryo aynı fakat kişiler farklı. 15 senedir bendeki sorun bu bir türlü çözüm bulamadım, tesadüfen bir yerde denk geldim kader mühürlenmesi diye birşeye acaba çözüm bulabilrmiyim diye merak etttimKader mürühlenmesinden kastın nedir
Hayattaki kısır döngü, hep aynı şeylerin yaşanması, senaryo aynı fakat kişiler farklı. 15 senedir bendeki sorun bu bir türlü çözüm bulamadım, tesadüfen bir yerde denk geldim kader mühürlenmesi diye birşeye acaba çözüm bulabilrmiyim diye merak etttim
Sadaka ver geçsin diyorsun ama çözüm çoğunlukla o kadar basit olmuyor.Sadaka ver geçsin.
sık sık yapıyorum onu, ben sadece vesile oluyorumSadaka ver geçsin.
çok düşündüm üstat nerde ne hata yaptım diye kimin kalbini kırdım vs vs ama yok bulamıyorum, atalarıma hep rahmet okudum onlar olmasa olmazdım ,diyelimki atalardan gelen karmalardan dolayı sorunlar yaşıyorum bunun için ne yapmam lazım ?Sadaka ver geçsin diyorsun ama çözüm çoğunlukla o kadar basit olmuyor.
Benim hayatım sadaka gibiama hiç bir şey düzelmedi bakış açım dışında.
Nedeni bilmeden sorunu çözmek zor. Önce nerde hata yaptığını yada sana ne gibi hatalar yapıldığını bilmek gerek. Belki de kimse bir şey yapmıyordur ama atasal karmalar nedeniyle kurban konumundadır.
diyelimki atalardan gelen karmalardan dolayı sorunlar yaşıyorum bunun için ne yapmam lazım ?