"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kader Mühürlenmesi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kbly123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kbly123

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba arkadaşlar, son günlerde kafama takılan bir durum var. İnsanlarda kader mühürlenmesi diye birşey olurmu ? olursa nasıl anlarız ? ve durumu nasıl çözeriz?

Kader mürühlenmesinden kastın nedir
Hayattaki kısır döngü, hep aynı şeylerin yaşanması, senaryo aynı fakat kişiler farklı. 15 senedir bendeki sorun bu bir türlü çözüm bulamadım, tesadüfen bir yerde denk geldim kader mühürlenmesi diye birşeye acaba çözüm bulabilrmiyim diye merak etttim

Sadaka ver geçsin.
Sadaka ver geçsin diyorsun ama çözüm çoğunlukla o kadar basit olmuyor.
Benim hayatım sadaka gibi :sick: ama hiç bir şey düzelmedi bakış açım dışında.
Nedeni bilmeden sorunu çözmek zor. Önce nerde hata yaptığını yada sana ne gibi hatalar yapıldığını bilmek gerek. Belki de kimse bir şey yapmıyordur ama atasal karmalar nedeniyle kurban konumundadır.

Sadaka ver geçsin.
sık sık yapıyorum onu, ben sadece vesile oluyorum

Sadaka ver geçsin diyorsun ama çözüm çoğunlukla o kadar basit olmuyor.
Benim hayatım sadaka gibi :sick: ama hiç bir şey düzelmedi bakış açım dışında.
Nedeni bilmeden sorunu çözmek zor. Önce nerde hata yaptığını yada sana ne gibi hatalar yapıldığını bilmek gerek. Belki de kimse bir şey yapmıyordur ama atasal karmalar nedeniyle kurban konumundadır.
çok düşündüm üstat nerde ne hata yaptım diye kimin kalbini kırdım vs vs ama yok bulamıyorum, atalarıma hep rahmet okudum onlar olmasa olmazdım ,diyelimki atalardan gelen karmalardan dolayı sorunlar yaşıyorum bunun için ne yapmam lazım ?

diyelimki atalardan gelen karmalardan dolayı sorunlar yaşıyorum bunun için ne yapmam lazım ?

Sadaka vermeye devam.
Bir noktada sadaka verdikçe nagatif enerji iyice seni sabote etmeye, sana halisülajen sanrılar yaşatmaya devam etmeye başlayacak. Sadaka vermeye devam edebilirsen ki çok zor, (yönetici enerjilerin sana tüm yöntemlere karşı gelecek hatta aklını bloke edecek bir noktada) rahatlama da bir anda gelecek.

Bu bir süreçtir. Dönüşüm süreci uzun sürer. Ver sadakayı sav dertleri diye bir şey yok. Zor yolu söylüyorum ben sana.

Hatta bu durumlara düşen insanlar genellikle hayatları boyunca kolay yolları deneye deneye karmalarina karma takmış insanlar oluyorlar genelde. Çünkü kolay yollar üzerinden ruhun kendini arındırmadığı gibi, zamanla daha toxic hale gelmeye başlar.

İşin ironik tarafı sadaka insanlara fazla kolay geliyor. Halbuki Fransız şarabı gibi, gravrer peyniri gibi yıllanmış dertlerini tek bir işlemle silip atmak için yüzbinlerce liralar harcamaya da devam ediyorlar.

Sadaka belayı defeder. Para verilmesi gereken ellere şifa bulmak niyetine verildiği anda dertlerin bir kat daha karmaşık ve cozumsuz hale gelir. Bunu anlamaya başlamak için bile giriş seviyesi arınma yapmak gerekir. Anlamayan insan maalesef herseyi yanlış anlayarak bacağına sıkmaya devam eder. Hem de şifa buluyor umduğu zanni ile.. Her seferinde de başladığı yere döner ve durumunu kanıksamaya başlar.

Acaba olayların merkezinde sizin olduğunuzla alakalı olabilir mi diye düşündüm. Düşündükleriniz ve eylemleriniz sizi bu sonuçlara ulaştırıyor olabilir mi? Kişilerin size olan davranışları da dahil.

Geri