"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istiareye Yatmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Juithe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Juithe

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Ben sevdiğim kişi için istiareye yatmıştım, ve mavi/yeşil gibi renkler görürsem olumlu siyah/kırmızı gibi renkler olumsuz gibi niyetlenmiştim. Rüyanın ilk kısmında sevdiğim kişiyleydim sonra önümde kırmızı bir çanta daha doğrusu bavul vardı. Bavula dokunup bir şeyler yapıyordum sonra rüyanın devamında ise birdenbire gemi gibi bir yerdeydim ve kocaman engin bir deniz vardı, dupduru ve gemi hareket edince köpüklenen harika bir denizin ortasında gibiydim. Ama rüyada rengide bu sayede görmüş olmam ve bundaki zıtlık kafamı karıştırdı. Bunu nasıl yorumlayabilirim?

teşekkürler

Açıkçası iki yorum arasında kaldım. Ya benim çabamla bir şeyler değişecek ya da o kişi sonrasında yani onu ardımda bırakırsam her şey iyi olacak:i/olması gereken bu gibi. Ama hangisi emin olamadım.
Hangisi olduğunu siz biliyorsunuz. Ama kabullenmek istemiyorsunuz. Kararı başkalarına devretmeye çalışıyorsunuz. Bu sizin rüyanız ve sizin hayatınız.

İlk etapta kırmızı gördüğünüz için pek olumlu yormak gelmedi bana açıkcası .siyah da olumsuza yorulmaz aslında çok çabuk olacağına yorulur yani kırmızı yerine siyah olaydı rüyada hayatta tamamen başka boyuttaydı .

Mesela yeşil demişiniz tutunki farzı misal çok güzel bir orman ve içi çam ağaçlarıyla dolu bir rüyanız olsaydı bu güzel mi olacaktı sizce ? Bence değil evet yeşilliği güzel ama çam ağacı meyvesiz olduğu için çocuksuz bi evlilik anlamına yorarım şahsen ben.

Geri