"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İsim Problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Charmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Charmed

Kayıtlı Üye
Benim üç ismim, bir soy ismim, bir de ülke yasalarına göre belgelerde geçen baba ismim var. Baya uzun oluyor. Annemin üç ismi iki soy ismi ve yine baba ismi var. Ben ebced hesabını hesaplarken çok uğraşıyorum. Hala net bir hesap yapamadım; 3 isim + 3 anne isim mi, yoksa tek bir isim + anne ismi mi?
Kulağıma ezanla okunan isim tek bir isim var. Annemin kulağına okunmamış hiç bir isim, doğarken isim koymuşlar. Sonra bu ismi kısaltmış belgelerde değiştirmiş. Daha sonra vaftiz edilmiş, o şekilde üçüncü isim almış.
İsmimi burada yazmıyorum güvenlik açısından, hesap yapacak olsam kendim yaparım, arapçam var zaten. Tek sorum, ismimi nasıl hesaplayacağım? Hangi isimleri hesaplamalıyım?

Önemli olan hangi isimle çağırıldığındır.Seni çevrendekiler hangi adınla çağırıyor? İşte hesap yaparken bu ismi esas alacaksın.Anne adı için de aynısı geçerli.

Benim üç ismim, bir soy ismim, bir de ülke yasalarına göre belgelerde geçen baba ismim var. Baya uzun oluyor. Annemin üç ismi iki soy ismi ve yine baba ismi var. Ben ebced hesabını hesaplarken çok uğraşıyorum. Hala net bir hesap yapamadım; 3 isim + 3 anne isim mi, yoksa tek bir isim + anne ismi mi?
Kulağıma ezanla okunan isim tek bir isim var. Annemin kulağına okunmamış hiç bir isim, doğarken isim koymuşlar. Sonra bu ismi kısaltmış belgelerde değiştirmiş. Daha sonra vaftiz edilmiş, o şekilde üçüncü isim almış.
İsmimi burada yazmıyorum güvenlik açısından, hesap yapacak olsam kendim yaparım, arapçam var zaten. Tek sorum, ismimi nasıl hesaplayacağım? Hangi isimleri hesaplamalıyım?

İsimleri çok merak ettim :) Benimde üç ismim var, süt annemin adı, annanemin annanesinin adı ve bana verilmesi istenilen bir özelliğin adı ama kulağıma okunan bir tane isim. Oda Türkçe bir isim. Senin ırkın ne acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri