"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İş fikirleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ori

🌙
Moderator
Herkese merhaba. Siteden bağımsız bir konu olacak kusura bakmayın. Konu her ne olursa olsun iş fikri vermek isterseniz buraya yazabilirsiniz. Bir arkadaşımın arkadaşı ( :D ) iş fikri arıyor ve en ufak bir yerden bir kıvılcım bulurum edasıyla her yere yazıyorum. Belki başka yerden faydalananlar da olur.

Şaka mısın ori? : )))

Aynı şeyi düşünürken foruma f5 yaptım ve mesajın düştü. Neyin işareti bu? .dd
Halihazırda bir mesleğim var ama ek iş düşünüyorum, hadi bakalım neler gelecek....

Şaka mısın ori? : )))

Aynı şeyi düşünürken foruma f5 yaptım ve mesajın düştü. Neyin işareti bu? .dd
Halihazırda bir mesleğim var ama ek iş düşünüyorum, hadi bakalım neler gelecek....
Belki böyle düşünmek YingYang pf si kullananların ortak özelliğidir. Bende burası dışında her yerde kullanırım. :alien: Bakalım bence güzel cevaplar gelecektir.

Müşterilerinin negatiflerini de aldırır, özellikle büyü vb durumlarda falcıya saldırıyor varlıklar.
Yutdışında cafede falcılık tapan bi Türk vardı. Ayda 800bin küsur para kazanıyordu. Hiç negatif yüklenmiş gibi bi durumu yoktu 🙃
Bu arada cidden söylüyorum bi faal uygulaması, fal evi, fal cafe.. bü kaç havalı reklam bikaç güzel müşteri yorumu, bi iki ünlü ağırladın mı tamam.

Yutdışında cafede falcılık tapan bi Türk vardı. Ayda 800bin küsur para kazanıyordu. Hiç negatif yüklenmiş gibi bi durumu yoktu 🙃
Bu arada cidden söylüyorum bi faal uygulaması, fal evi, fal cafe.. bü kaç havalı reklam bikaç güzel müşteri yorumu, bi iki ünlü ağırladın mı tamam.
Öyle de her şeyin bir bedeli vardır.. o bedeli herkes karşılayamaz.. o kadar basit değil o işler.. varlıkla anlaşmalıdır muhtemelen.. hatta bazı falcılar potansiyel müşterilerinin rüyalarına giriyor gelsin diye ;)

Ama tabi 3 yıl önce Safranbolu dan bi arazi alıp safran, kaju, badem ekip tarımla uğraşmayı düşüyodum. Bu biraz içimde kaldı.
Egzotik meyvelerin üretiminde devlet ciddi destekler sağlıyordu. Arkadaşın düşünebilir

Yada duymak istediklerini söyleyip müşterileri tatlı dilleriyle bağlıyor olabilirler 😁 herkesin bu işleri yapabildiğini düşünmüyorum @Rhea 🙃 yapıyorum diyenlerin çok yüksek yüzdesinin yalancı olduğunu düşünüyorum ama kanıtlayamam 😂

Herkese merhaba. Siteden bağımsız bir konu olacak kusura bakmayın. Konu her ne olursa olsun iş fikri vermek isterseniz buraya yazabilirsiniz. Bir arkadaşımın arkadaşı ( :D ) iş fikri arıyor ve en ufak bir yerden bir kıvılcım bulurum edasıyla her yere yazıyorum. Belki başka yerden faydalananlar da olur.
Avrupada yaşlılar çok yalnızmış old friends paralı arkadaşlık biri deyince böyle bir sektör olabilir tabi fikir

Ori hala koredeysen kore aburcuburları veya makyaj malzemeleri tr de aşırı trend satışları iyi online platformdan onları satabilirsin.
Geri geldim sevgili Tuanadolunay. Kore ile ilgili bir iş yapma taraftarı değilim. Oraya kuruş bile kazandırmak isteyeceğim son şeydir. Fakat fikriniz için çok teşekkür ederim.

merhaba, yabancı diliniz iyiyse film,dizi,blog yada döküman çevirmenliği sizi mutlu etmez mi? Bir çok iş ilanıyla karşılaştım yakın zamanda Danimarkaca veya Korece bilen birilerini arayan çok firma var iş kanalları da cok geniş turizm makalelerinden, ofis dökümanlarına, çizgiromanlara kadar 🎀

Etsy/Ebay de ürün satmak.
Dikkat ettiğim bir şey var yabancı gibi görünen çok Türk markası varmış biraz inceleyince fark ettim.
Yurtdışından döviz getirmek ülkemizin lehine.
Bir ara tavla kutusunu çok yüksek fiyattan satanlar da vardı Türkiyeden. Alıcısı da baya vardı tabi. Şimdi ne durumdalar bilmiyorum.
Herkese bol şans.

Etsy/Ebay de ürün satmak.
Dikkat ettiğim bir şey var yabancı gibi görünen çok Türk markası varmış biraz inceleyince fark ettim.
Yurtdışından döviz getirmek ülkemizin lehine.
Bir ara tavla kutusunu çok yüksek fiyattan satanlar da vardı Türkiyeden. Alıcısı da baya vardı tabi. Şimdi ne durumdalar bilmiyorum.
Herkese bol şans.
Etsy de daha çok kişiselleştirilmiş ürünler satılıyor bu arada. Ürünün üzerine isim yazdırmalı olan ürünler daha fazla iş yapıyor.

• Beğendim
Tepkiler: Ori
Geri