İş bulmak için yapılan uygulama.. Müthiş fayda görenler var. mutlaka deneyinn.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 15237
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 15237

Bir sürahiye veya Pet Şişeye Su Doldurun(yedi gün içicek kadar olmalı) ve namaz abdesti alıp 21 ihlas okuyup Allah'ım bana hayırlı bir iş ver diye dua edin ya da içinizden nasıl geliyorsa ve suya üfleyin bu suyu yedi gün boyunca içiyosunuz(okuduğunuz günden itibaren)
daha günü dolmadan işe çağrılan onlarca arkadaşım var...

bende ayetel kürsünün formülünü yapmıştım iş için.. ve hayal bile edemeyeceğim bir işe girdim...halada devam ediyorum... bence inanarak yapmak yeterli bu gibi uygulamalarda...Allah iş arayanların yardımcısı olsun...

sitede var daha önce açılmış bir konu bulursam eklerim.

Gece Saat 11 den 5 e kadar okunmalı

1. Gün 50 defa okunacak
2. Gün 170 defa okunacak
3. Gün 220 defa okunacak
4. Gün 313 defa okunacak
5. Gün 50 defa okunacak
6. Gün 170 defa okunacak
7. Gün 313 defa okunacak
Yukarıda formülü verilen Ayetel Kürsü'nün azemetini kısaca belirtmiş olayım hallolması gereken bir işin varsa ,ayrı ayrı bulunan eşlerin birleşmesi için, canına ve malına zarar veren düşmanın helak olması için,kayıp olan bir yiğidin geri gelmesi için, bu ismi geçen Ayetel Kürsüyü mecbur kalmadıkca sakın başvurma...Manevi cezası şiddetlidir...

Caferi Sadık yıldızname kitabından alıntı...

duanın sorunu olur mu hiç:) sen duanı oku ve Allah'a havale et... ama okurken içinde şüphe olmasın olur mu! olmaz mı! diye...

yanlızca iş içinmi acaba başka dilekler içinde olurmu cevap verırsenız çok sevınırım .tşkrlr

bu ihlas suresi için olanı sormak istedim başka dilekler için yapılabilirmı.

Dun gece uyguladim , sabah kizimin kahvesine haber vermeden okunmus suyu ekledim.Yeni mezun oldu universiteden, uc ay once basvurdugu bir sirket bugun email ile pazartesi gunu gorusmeye cagirdi.Allah hayirlisini versin..Paylasim icin sagolun..

Geri