Imtihanda başarili olmak için okunacak dua

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan faruki777
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

faruki777

Kayıtlı Üye
*1 bardak suya 184 kere ''Ya Mukaddim Celle Celalühü''ismi şerifini okuduktan sonra içmeye devam eden,Allahu Teala'nın izniyle
imtihanda başarılı olur.
*İmtihana girerken İsra suresinin 80. ayeti kerimesi okunur:
[Biamillahirrahmanırrahim
Rabbi edhılni müdhale sıdkın ve ehricni muhraca sıdkın vec'al li min ledünke sultanen nesiran.]
Anlamı:''Ey Rabbim!Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla;çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla.Bana tarafından,hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.''

SINAVA GİRECEK ARKADAŞLARA ALLAH KOLAYLIKLAR İHSAN ETSİN.....

arkadaslar,cumartesi kpss'ye girecegim.sınavda basarılı olmak ıcın bu duanın turkcesını ezberlesem olur heralde.!bu duanın yanında ya da daha baska dua bılen varmı sınav ıcın?ama oyle 4444 defa şunu oku,777 defa üfle gıbı olmazsa sevınırım.yardımlarınızı beklıyorum..

Ayet uygun bir ayettir tavsiye ederim, ancak esmalar sanki zayıf bırakılmış bu esmaların yanına El Alim esması eklenebilir ayrıca; uygulama olarak size şunu öneririm sadece sınavlarda degil birçok iş görüşme vs konulardanda olumlu adımlarınızı saglar, kurşun alacaksınız bunu eritecek dikdörtgen şekil vereceksiniz üzerine çivi vb ile

الَّذِينَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ قِيَامًا وَقُعُودًا وَعَلَى جُنُوبِهِمْ وَيَتَفَكَّرُونَ فِي خَلْقِ السَّمَوَاتِ وَالْأَرْضِ رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَذَا بَاطِلًا سُبْحَانَكَ فَقِنَا عَذَابَ النَّارِ

ayetini yazacaksınız, levha o görüşme yada sınav süresinde ense bölgenizden aşagıda kulunç dedigimiz bölgede asılı olacak... selam ile

Bende baştaki duayı okuyayım.Birkaç ay sonra KPSS ye giricem çok önemli benim için.Sınava giricek bütün arkadaşlara Allah kolaylık versin.

Ayet uygun bir ayettir tavsiye ederim, ancak esmalar sanki zayıf bırakılmış bu esmaların yanına El Alim esması eklenebilir ayrıca; uygulama olarak size şunu öneririm sadece sınavlarda degil birçok iş görüşme vs konulardanda olumlu adımlarınızı saglar, kurşun alacaksınız bunu eritecek dikdörtgen şekil vereceksiniz üzerine çivi vb ile

الَّذِينَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ قِيَامًا وَقُعُودًا وَعَلَى جُنُوبِهِمْ وَيَتَفَكَّرُونَ فِي خَلْقِ السَّمَوَاتِ وَالْأَرْضِ رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَذَا بَاطِلًا سُبْحَانَكَ فَقِنَا عَذَابَ النَّارِ

ayetini yazacaksınız, levha o görüşme yada sınav süresinde ense bölgenizden aşagıda kulunç dedigimiz bölgede asılı olacak... selam ile
tesekkurler tavsıyen ıcın kontejyan ama ben bunun arapcasını yazamam kı.cunku harfler cok detaylı yanı ekrandan da cok detaylı gozukmuyor..keske yazabılseydım.bende artık sınavdan once allahım bana yardım et derım.bıldıgım dualrdan burkacını okurum.ınsallah eder bakalım.bu arada benden baska da sınava gırenler varsa onlara da basarılar sınavlarında.

Druid büyüleri vardı sınav için araştırısanız sitede var.
Basit şeyler ama etkisi varmı bilemem.

Hafta sonu AÖF sınavlarım için okucam.Bu sene geçmem gerek. Sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar.

pazar günü kpss sınavı var bilindiği gibi.1 bardak suya okuyup içilecek demişsiniz.suya cumartesi akşamdan okusam sabah evden çıkmadan içip çıksam etkili olurmu?ziraa kolye gibi takılar takmak yasak yanımızda suda götüremiycez.sabah okusam yetiştiremem diye sormak istedim.

Geri