İlahi Katlardan İlim Öğrenmek İçin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Semiyail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semiyail

Banlı Kullanıcı
40 Gece,40 ar kere sure-i Şems,Leyl,Duhan ve inşirah sürelerini günlük gusl abdesti alarak yalnız bir odada olacak şekilde okumaya devam edene ve ayrıca her 5 vakit namazdan sonra da 1 er kere okuyana ilahi kapılar açılır.Etrafı ve kendisi nurlanmaya başlar.O kişiye ilimler hatta havass ilmi öğretilir.Bilmediklerini rüyasında ve yakaza halinde iken görür,İlham yolu ile de birçok bilgi edinir.İstediği herşey ayağına gelmeye başlar.Her hacetine nail olur.Ayrıca bu surelerin görevlilerini de rüya da veya gerçekte görebilir.Oruçlu olarak bu amele devam ederse daha hızlı cevap alabilir.
Başarı ALLAH tandır.
Semiyail...

Eğer yaşamımız bir sınavsa senin dediğin kopya çekmek olur.

Dua ederek sıkıntılarımıza çözüm bulma ihtimalimiz varsa bu sınavın hiç bir anlamı olmaz,eğer allah dua edene torpil geçmiyorsa ki hiç zannetmiyorum dediklerinde hiç bir mantık kırıntısı yok.

Ayrıca cennete gitme isteği yada cehennem korkusuyla ibadet edenlerin,ibadet etmeleri karşılığında bir ödül bekleyenlerin sonu koşulsuz cehennemdir,paylaşmadan önce kaynaklarınızı daha iyi gözden geçirin.

Bir dua ile ilahi kader diger insanlarin kine gore mi kolaylasacak?Bence bu neredeyse imkansizdir.Vizyon gelse anlarim ama her seyin zenginlik bile bir dua ile bence gelemez.Yunus Emrenin bir sozu vardir
"Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın,
sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur."

Eğer yaşamımız bir sınavsa senin dediğin kopya çekmek olur.

Dua ederek sıkıntılarımıza çözüm bulma ihtimalimiz varsa bu sınavın hiç bir anlamı olmaz,eğer allah dua edene torpil geçmiyorsa ki hiç zannetmiyorum dediklerinde hiç bir mantık kırıntısı yok.

Ayrıca cennete gitme isteği yada cehennem korkusuyla ibadet edenlerin,ibadet etmeleri karşılığında bir ödül bekleyenlerin sonu koşulsuz cehennemdir,paylaşmadan önce kaynaklarınızı daha iyi gözden geçirin.

dostum verdiği tarif herkes de çalışmaz. sınavı var davranışlar sorumluluklar vs hepsi etkiliyor senin ne düşündüğün bile etkiliyor, kalbin herşeyin etkiliyor. dolayısıyla bu formülü gerçekleştirebilecek insan sayısı çok çok çok az. tabi islamın da majikal sistemi yani havass gerçeğini katarsak, abramelin majisi gibi kabala gibi hermetik öğretiler gibi İnanç uğruna büyük fedakarlıklar yaparak elde edilir bu tarz formüller. bırakın versin genel kültürümüz artsın. köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.. olayı evrensel açıdan incelersek daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum.

Herkes kendi dini ve inancına göre doğru-yanlışı sorguluyor. Semiyail kendi inancına göre bir yol sunmuş teşekkürler öncelikle ama bir konu açtıysak ve bilgiyi sunmayı amaçladıysak daha konul sever olmalıyız değil mi? Sonuçta biz konuna konuk olmuş katılımcılarız iyi cevaplar olduğu kadar size göre kötü cevaplarda gelecektir. Buna hazırlıklı olup tartışmanın alemi yok şimdi...
Love song ve aron da doğru dediler ama bu konuyla alakalı görmüyorum maalesef :) alınmayın şimdi, sitede pekçok havas, büyü, maji vs. konusu var,kimine göre adaletli kimine göre ceza yapıcak birşey yok...

Her paylaşılan uygulama zaten kişinin kendi inancına göre olur her zaman.Müslüman Hristiyan anlayışındaki bir duayı yada hristiyan yada hangi din olursa bir Müslüman 'ın inancına göre uygulama paylaşmaz.Ben hiç denk gelmedim.Kendi inancımız dahilinde olan ve aklımıza yatmayan dualar,uygulamalar yok mu?Mutlaka var.
Burda biz her konuyu inancı baz alarak yorumlayacaksak bu atışmaların sonu gelmez ki..
Zaten hiç anlamıyorum nasıl dini inanışa bağlanıyor bi şekilde konular.Yorumun içeriği düzgün bi uslupla tartışılır ama işin içine inanç girdimi kusura bakmayın o konudan hayır gelmiyor.
Ben bu uygulamayı yaparmıyım?Hayır ama tek sebebi 40 gün oruçlu bir uygulama benim için ağırdır,zaten içerik gereği amacıma uygun duada değil,tek nedeni bu.

Ben bu kadar yerlere vurulacak bir paylaşım görmüyorum arkadaş paylaşım yapmış kaynak olarak kendisini göstermiş. 2 aydır sitede bu tip şeyleri araştırıyorum bu tip ilimler almak kolay değil mutlaka bir bilen den yardım almak gerekiyor olduğu sitenin her konusunda birileri tarafından yazılmış, uyarılar yapılmış dua hemen hemen her dinde rahmetin anahtarıdır. Sağolsun semiyail de bir anahtar sunmuş isteyen yapar istemeyen yapmaz. Bana ağır geldi yapamam diyende var benim gibi sadece konuyu ansiklopedi gibi okuyan da var, uygulamayı deniyende olacaktır.. Ama bilgisiz ve birikimsiz bir işe yararmi orasını Allah bilir. Ben tesekkur ederim paylaşım için.

Geri