İkız alev

durugoru1846

Kayıtlı Üye
İkiz alev olduğumuzu nerden nasıl anlarız?Her yerde bir şeyler yazıyor ama yaşayıp tecrübe eden varsa bu konuyla ilgili bir şeyler paylaşırsa sevinirim

İkiz alev olduğumuzu nerden nasıl anlarız?Her yerde bir şeyler yazıyor ama yaşayıp tecrübe eden varsa bu konuyla ilgili bir şeyler paylaşırsa sevinirim
Ben kendi partnerimden örnek veriyorum sana
İkiz alevler, birbirlerine karşı derin bir çekim ve bağ hissederler. Bu bağ, fiziksel, duygusal ve ruhsal düzeyde hissedilir. Şey gibi düşün seni bir yerden tanıyor gibiyim gibi bir şey oluyorsun.Ying ve yang gibi temsil ederler, birbirlerini dengeler kusurlarını örter ve birlikte büyütürler kendilerini. nihai amacı, birbirleriyle birleşmek ve tek bir ruh olarak birleşmektir. Bu, ruhsal bir birleşme ve tam bir uyum halidir. Ben gelgitli bir insanımdır bi anım bir anımı tutmaz lakin beni çok iyi dengeler. Bazı insanları kalbinden ziyade ruhuna iyi gelir seni besler çiçek açtırır. Tam olarak öyle oluyorsun

Yunan mitolojisindeki bir hikayeye göre; insanların devamlı olarak ruh ikizini aramasının sebebi "insanlar eskiden dört kollu, dört bacaklı, bir kafada iki ayrı yüze sahip, sırtlarından birbirlerine yapışmış şekilde ve her insan çift olarak yaşar şekildeymiş." Kendi kendilerine yetebildikleri ve çok güçlü oldukları için her türlü taşkınlığı yapar, tanrıları onurlandırmayı ihmal ederlermiş. Bir gün Baş Tanrı Zeus bu olanlara çok sinirlenmiş ve insanları ortadan ikiye bölmüş; bir taraf erkek, bir taraf kadın olmuş. İkiye bölünen parçalar o kadar korkmuşlar ki birbirlerine sarılmışlar. Tanrılar bu işin böyle olmayacağını düşünüp, bedenleri bir çuvaldan yıldızları bırakır gibi karmakarışık bir düzen içinde uzayın sonsuzluğundaki dünyanın farklı yerlerine serpmişler. İşte o gün bugündür yarım olan parçalar, tamamlanmak için diğer yarılarını arar olmuşlar. Bulduklarında tek bir ruh olup, tanrıların onları
tekrar cennetine alması için..🌒

daha önce hiç kimseye hissetmediğin kadar yakın hissetmen, hiçbir özelliğinin sana itici gelmemesi, kendini tanıdığın kadar yakın ve iyi tanıyor olman, çok ama sıcak bir bağ olması aranızda ve aynalama yapıyor olmanız. yani birbirinizi taklit etmeniz. bunu bir yerde duymuştum ve test ettim kesinle böyle bişey var. eğer sana özel kullandığın kelimeleri bir süre sonra o da kullanıyorsa vs gibi.
konu harika, umarım tecrübesi olanlar daha çok şey paylaşırlar.

Geri