Merhaba arkadaşlar, internette iğne falına denk geldim. Bir kağıda daire çizip etrafına harfler yazılıyor. Dairenin tam ortasına tükürülüyor (kan da olabilirmiş). ip ya da saç teli geçirilmiş iğnenin ucunun tükürüğün üzerine getirip iğne biraz yatırılıyor. Kendi etrafında dönmeye başlıyor. Evleneceğin insanın ismini soruyorsun vs. Ben denedim korktum arkadaşlar. Gerçekten bir şeyler yazıyor. Bana önce söylemek istemiyorum yazdı. Sonra isim soy isim yazdı. Korktuğum için yarıda bıraktım. Merak da ediyorum ama başıma iş almak istemem. O gelen şey nedir. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
cin tahtasının bi benzerini yapmışsın sen adına da iğne falı demişssin

aferimm varlığı gel gel demişsin gelmiş

koruma yapsaydın bari. yapmadıysan bi süre kendini koruyarak takıl.
geleceği kimse bilemez bileni görmedim. bildiğini düşündüklerim bile daha sonraki şeyleri bilemediler.
mesela rahmetli anneannem falcı varlığı olan bir kadındı. hep böyle fincan kahve modunda fal bakardı.
bir gün hiç unutmam bana dedi ki o an da daha 7 8 yaşlarında bir şeyim. bak kızım 18 yaşına gelince dikkatli ol falanca olan kötü bi durumu yaşayacaksın dedi.
resmen beni korumak amaçlı tembihledi her neyse ben tabi inanmadım çocuğum ya beni korkutuyor diye düşündüm

çocuk aklı. sonra da aklımdan çıktı gitti.
neyse ben 18 yaşıma geldim dediği olayı aynen yaşamazmıyım ben şok.
sonra diğer dediklerini önemsedim mesela devlette memur olucaksın demişti bu gerçekleşmedi.
gelecek bilgisi için direkt senin varlığa maruz kalmana değmez.
bir falcıya baktır daha iyi.