"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

içinde bulunduğum durum ve çıkmazlar (büyü olabilir mi?)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yasmn26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasmn26

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum, yanlışsa şimdiden affola.
İçinde bulunduğum durum iyice çıkmaz bir hal aldı ve sizlere danışmak istedim.
Bundan 10 yıl önce abim evlendi ve o evlendikten sonra ailemiz dağıldı resmen. Önceleri imrenilen her konuda takdir edilen bir aileydik. Abimin evlendiği kadın tarafından çeyiz döşenirken annem evde 5 tane taş bulmuş. Ailemiz 5 kişilik bir aileydi. Kız tarafına sorduğumuzda inkar ettiler önceleri büyü değil dediler, sonra hacıdan geldi o taşlar sevgi için yapıldı diye bir şeyler gevelediler. Bir kaç hocaya gittik, büyü olduğu konusunu biliyorlar fakat hiç biri de bir çözüme ulaştıramadı. Hatta bir hoca bozdursanız bile sürekli yenileniyor dedi.

Neyse çok fazla uzatmayayım. 10 yıl içinde babam 2 kere kalp krizi geçirdi, felç oldu, 2 yıl yatalak kaldı ve 6 ay önce vefat etti. Ben üniversiteyi kazandım, okudum fakat hiç bir zaman işim denk gitmedi. 2 yıldır iş arıyorum, tam olacakken bir engel çıkıyor olmuyor. Aynı şekilde hayatıma giren insanlarla da tam evleneceğiz derken bir şey oluyor ve bozuluyor. Evde ise hiç bir şeyin bereketi yok, sürekli huzursuzluk, sürekli tartışlar oluyor. Ben kişisel olarak hiç bir şeyle mutlu olamıyorum ve artık hayattan hiç bir şekilde zevk almamaya başladım. Sürekli sanki çok kötü bir olay olmuş gibi içimi kemiren bir şeyler var. Psikologa gittim, gayet sağlıklı olduğumu söyledi.

Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
Durumunuza üzüldüm. Böyle durumlarda genellikle önerdiğimiz klasik şeyleri size yazacağım. Siz ve aileniz kendinizi banyoda kaya tuzu ile ovun. Bütün vücudunuzu tuzlayın. Tuz negatif enerjileri alır. Bulunduğunuz ortamı sirkeli su ile temizleyin. Mümkün olduğu kadar çok yere sirke değmesiniz sağlayın (Perdeler, yerler, camlar). Örtüleri yıkarken sirke suya sirke katın. Evinizde bir süredir kullanılmayan her şeyi verin. Böylelikle hafiflersiniz. Bunun yanında inancınıza göre düzenli bir takım ritüelleri yapma alışkanlığı da huzurunuzun geri gelmesini sağlar ve pozitif enerji getirir. Bakış açınızı değiştirir. Şimdilik önerebileceğim şeyler bunlar.

Sağlıkla kalın, sevgi ve ışıkla...

Urum'a durumu ileten mesaj yazın ve profesyenel bir görüş için sizi yönlendirmesini veya yardımcı olmasını rica edin. Majikal bir etki var mı, yok mu, varsa da ne yapılabilir cevabını profesyonel biçimde almış olursunuz. İnşallah da yoktur majikal bir etki. Şimdiden durumların düzelmesi dileğiyle.

Merhaba,
Durumunuza üzüldüm. Böyle durumlarda genellikle önerdiğimiz klasik şeyleri size yazacağım. Siz ve aileniz kendinizi banyoda kaya tuzu ile ovun. Bütün vücudunuzu tuzlayın. Tuz negatif enerjileri alır. Bulunduğunuz ortamı sirkeli su ile temizleyin. Mümkün olduğu kadar çok yere sirke değmesiniz sağlayın (Perdeler, yerler, camlar). Örtüleri yıkarken sirke suya sirke katın. Evinizde bir süredir kullanılmayan her şeyi verin. Böylelikle hafiflersiniz. Bunun yanında inancınıza göre düzenli bir takım ritüelleri yapma alışkanlığı da huzurunuzun geri gelmesini sağlar ve pozitif enerji getirir. Bakış açınızı değiştirir. Şimdilik önerebileceğim şeyler bunlar.

Sağlıkla kalın, sevgi ve ışıkla...
Sirke uygulamasını sürekli yapıyorum zaten. Tuzu denememiştim hiç. Daha önce dua kitaplarından büyü çözme yöntemlerini denedik hep. Şu sıralar ayetel kürsi okuyorum günde 100 kere.
Babam vefat ettikten sonra bende uyurken sıçrama, sesler duyma ve uyku sırasında kalp çarpıntısı başladı. Yani yatakta titriyorum resmen. Kaç tane doktora gittim ama bir şey olmadığını söylüyorlar.

Sirke uygulamasını sürekli yapıyorum zaten. Tuzu denememiştim hiç. Daha önce dua kitaplarından büyü çözme yöntemlerini denedik hep. Şu sıralar ayetel kürsi okuyorum günde 100 kere.
Babam vefat ettikten sonra bende uyurken sıçrama, sesler duyma ve uyku sırasında kalp çarpıntısı başladı. Yani yatakta titriyorum resmen. Kaç tane doktora gittim ama bir şey olmadığını söylüyorlar.

Sayın Chillout'un önerisini dikkate alın lütfen, sayın Urum sizi sağlıklı bir şekilde yönlendirecektir. Benim yazdıklarım sadece dönemsel rahatlama sağlar. Kaya tuzunu mutlaka deneyin, hatta evinizin içinde bazı yerlere de arada bir değiştirme şartıyla tuz koyun.

Bazen kötü dönemler geçirebiliyoruz ve her birimiz eşsiz olduğumuz için bu dönemlerdeki tepkilerimiz farklı farklı oluyor. Ben de babamı kaybettikten sonra rahatsız edici şekilde canlı rüyalar gördüm. Sizin yaşadıklarınız benim tepkimden biraz daha ileriye gitmiş olabilir, ancak bir uygulamaya maruz kaldığınız için de olabilir. Sayın Urum bunu daha net değerlendirecektir.

İyi bir gelecek ve güzel günler dileğiyle...

Büyü konusunda, sevgili Chillout sizi yönlendirmiş zaten.
Babanızın kalp rahatsızlığı sonucu vefat ettiğini yazmışsınız (Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun). Genel olarak ailede vefat yaşandığında bu tür hissetmeler yaygındır. Benim babam da çok genç yaşta ani bir kalp kriziyle vefat etti. Bizler çok küçük olduğumuz için, en büyüğümüz olan ablam' da sizin anlattığınız rahatsızlıklar oldu. O zaman yaklaşık 15 yaşlarındaydı. Doktor bunun doğal bir süreç olduğunu atlatacağını söyledi. Bu olay, sonra anneme sirayet etti. Kendisininde kalp rahatsızlığından vefat edeceğine inanıyordu ve gece yarıları kalp sıkışmaları ve taşikardi nedeniyle acil servislere az götürmedik. Sonuç olarak annem şu anda yüksek tansiyon hastası ve doğal olarak yüksek tansiyon kalp'te bir takım hasarlara yol açıyor. Kanser vakalarında bile birkaçı hariç genetik yatkınlık tespit edilememiştir. Meme ve Rahim kanserlerinde vefat edenin, sadece özellikle kız çocuğu mercek altına alınır ve ilerleyen yaşlarda dikkatli olması önerilir. Aslında neye kendinizi kanalize ederseniz o hastalığı davet etmiş olursunuz. Size yapılan kontrolde bir şeyiniz olmadığı söylenmiş. Geçmiş olsun. Dilerim yakın zamanda her işiniz ve sağlığınız normale döner.

Sevgili Elfangel ve SoNoL sizlerinde başınız sağ olsun. Teşekkür ederim. Sevgili Chillout'un yönlendirmesiyle mesaj attım.
bilinç altımın etkisiyle yaşıyorsam bu kalp çarpıntılarını bilemiycem ama işlerimin sürekli ters gitmesi gibi etmenler büyü olduğu kanısını destekliyor. Bu siteyi bulmam ve üye olmam da çok garip bir şekilde oldu zaten. Az önce sayın Urum'a mesaj attım, sanki o anı daha önce yaşamış gibi oldum. :)
İnşallah güzel şeyler olacak.

merhaba kaya tuzu büyü bozmak için işe yarıyormu benimde işlerim son dakika da olmuyor işleri takip etmiyorum desem ediyorum olmasa bile insanlar yinede benimle çalışmak istiyorlar evden nuska bulmuştum birkaç tane attım anlamadığım şey insanın son anda işi olackken hemmi bir mani çıkar çıakn şeylerde o kadar basit konularki yardımcı olursanız sevinirim teşerkkürler

Söyleyebilecegim tek şey üzerinizde, yengeniz veya akrabası tarafından büyü olmadıgı.
Bu tip şeylerle daha çok anneniz ilgileniyor.

bana biraz kabir toprağı büyüsünü andırdı. bence öncelikle büyüyü yapan kişi engellenmeli. bunu baz alarak size bu büyüyü yapan ve yaptıran insanlardan kurtulmanızı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri