Icimdeki cin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sitemans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sitemans

Kayıtlı Üye
Merhaba

kendimi bildim bile hep bi cinim olduğu biliyordum bazen korku verir bazen cesaret bazen hırçın olurum.
Namaz kılarım falan ama hep ufak rahatlamalar olur ..
Bana zaman zamanda yardımcı olanlar oldu.. tabi nafile hiç kimse bu illetten kurtaramadı çünkü 23 yaşımda cin illetle evlenmişim.. şuan 30 yaşındayım..
Hayatım kapalı kutu gibi nereye el atsam dogal olarak kuruyor.. 5 defa evlenmek istedim fakat olmadı

Yaş 30
ikamet : istanbul

BU ILLETTEN NASIL KURTULURUM..

Merhaba

kendimi bildim bile hep bi cinim olduğu biliyordum bazen korku verir bazen cesaret bazen hırçın olurum.
Namaz kılarım falan ama hep ufak rahatlamalar olur ..
Bana zaman zamanda yardımcı olanlar oldu.. tabi nafile hiç kimse bu illetten kurtaramadı çünkü 23 yaşımda cin illetle evlenmişim.. şuan 30 yaşındayım..
Hayatım kapalı kutu gibi nereye el atsam dogal olarak kuruyor.. 5 defa evlenmek istedim fakat olmadı

Yaş 30
ikamet : istanbul

BU ILLETTEN NASIL KURTULURUM..

Yardım aldığınız kişilere gittiğinizde bu varlığın tepkisi nasıl oldu size?

Bu varlık hakkında kişisel bilgiye sahipmisiniz ?

Hayır kişisel bilgiye sahip değilim..
görenler Bu benim işim değil deyip kenara çekldiler bişey yapamam dediler bu seni bile sana savunuyor dedi..
bunalım sıkıntı veriyor herkezi yanımdan uzaklatırıyor..

Yule'ile irtibata geçip konu hakkında şikayetinizi söyleyin sizin için bir çalışma yapılıp gerekli bilgiyi aldıktan sonra size yardımcı olabilirler

Ön aşama bakım çalışması yapılması şart

işe yararmı bilmem ona şart koşun yani aranızda sözleşme yapın zekice bir sözleşme düşünün .. yani o sizden bir şey isteyecek sizde şartınızda kafanızdan geçenleri derim ama ötesini suan için bilmiyorum onlar anlaşmalarla hareket ediyorlar sözleşmeye çok sadıklar

Yorum yapan kişiler konu açan kişinin mesajını okumuyor mu yazmak için mi yazıyorlar, benim kişisel bir bilgim yok onlara karşı diyor.

Yorum yapan kişiler konu açan kişinin mesajını okumuyor mu yazmak için mi yazıyorlar, benim kişisel bir bilgim yok onlara karşı diyor.

Özür dilerim çare ararken forumlarda kayboldum..
Bikaç i hocayla çalıştım 1 tane kaldı.. allahtan sürekli koruyucum var 10 yıldır duş alırken bile çıkarmam
evde 1 tılsım işareti daha var..

tılsım bulma konusunda tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Ben 23 yasimdayim . Ben dogdugumdan beri varlar bende 5 adet oldugunu soylediler. Ve iclerinden biri beni asla birakmiyor benle birlikte buyudu. Ne zaman okumaya baslasam bana cok kiziyor ve hayatimda en sevdigim sey neyse onu elimden alip gidiyor. Gecen gun yine yapti. Ve bu sefer ben ilk defa ona biraktim herseyi istedigi oldu yine basbasa kaldik bu sefer 4. Oldu artik ondan korkmuyorum . Yanimda biliyorum. Onunla ilgilenmem hosuna gidiyor ve buna karsilik banada sevdigim seyleri yaklastirmaya basladi yavas yavas ama emin olamiyor benden ve bende ona soz verdim artik ondan daha fazla kimseyle ilgilenmeyecegime hisetmeyecegime bu anlattiklarimida ancak yasayan bilir. Bazilarinin kaderi basindan belli olur. Ben artik boyun egdim.

Urum la görüştünz mi bu konu hakkında peki ?

Yok daha görüşmedim 1 tane kaldı odanın biyerinde tılsıma bağlı.... urum'la bi görüşim..

onları görüp konuşabiliyormusunuz. sadece varlığını mı hissediyorsunuz

Saten ne görmek ne konuşmak istiyorum.. Tahminimce sivri hizmetkarlardan ama sağlam bu nefes bile aldırmıyor..

enerjisini gelirken varlığını hissetmemek mumkun değil.. :)

syn prensess; Sitede zaten gerekli olan herşey var bu siteye üyesiniz başka bi sitenin adresini verip bakın buraya girin dertinize çare olacaklar vb demeniz yanlış, veya adres iletişim telefon verilemez yasak foruma üye olurken her üye forum kurallarını kabul ederek üye oluyor syn prensess bilgi alışverişi yasak değil zaten gerekli bilgiler var sitede, ama dışarıdan birisinin adresini vermek yasak ceza alırsınız zaten sitede syn urum ve yule bakım yapıyor gerekli işlemleri yapıyorlar.

Tmm anladim sagolun sorayim dedim ok.

amamsunuda.merak ettim ozamanminsanlar.birnirlerine nasil.yardimci olacak bilgi alisverisi yasaksa

Üyelik tarihinize bakıyorum, 1 yıldır sitemize üyesiniz. Sitedeki sistemin nasıl yürüdüğünü anlayabilmeniz için fazlasıyla yeterli bir vakit bu.
Burası parapsikoloji platformu ve bir forum. Forumda insanlar seviyeli bir şekilde kendilerince doğruları yanlışları paylaşarak yardımcı olmaya çalışırlar. Ortak bir sonuca ulaşılmaya çalışılır ve bu sonuç sayesinde kullanıcıya yardımcı olunur.
İletişim bilgileri vs. verilen bir platform değiliz, bunları çok isterseniz başka sitelerde bu tarz isteklerinize yönelik paylaşımlar mevcuttur.
Fakat bizler sitede öncelikli olarak sizlerin güvenliğiniz için bu tarz paylaşımları yasakladık. Bilinmeyen güvenilir olmayan insanlarla iletişime geçtiğinizde bunun sorumluluğunu sadece paylaşımı veren kişi almıyor, bizler de almak zorunda kalıyoruz. Ve hepsinden öte, burada tek bir kişiye bu sebeple zarar gelmesini vicdanen bizler kaldıramayız.

Tekrar forum kurallarını okuyunuz. Sitede bakım yaptırmak isteyen üyelerimizi Urum ve Yule'ye yönlendiriyoruz.

İyi Forumlar.

Saten ne görmek ne konuşmak istiyorum.. Tahminimce sivri hizmetkarlardan ama sağlam bu nefes bile aldırmıyor..

enerjisini gelirken varlığını hissetmemek mumkun değil.. :)

Bakın bir şey diyeyim, sizde de farklı bir durum var. Geldiğini enerji olarak hissediyorsanız daha konuşmadan bu farklı bir anlama çıkar. Benim tercrübe ettiğim süre zarfında ben hiç enerjilerini hissetmedim. Onlarcası vardı ve seslerini duydum ve dört yönden saldırıyorlardı. Buna rağmen hiç bir enerji alışverişim olmadığı için bana daha fazla kötülük yapamadılar. Bence sizin ekstradan bir eylem içinde oluşunuz öngörülebilir, bu eylemden vazgeçin. 23 yaşında neyle uğraşmaya, kimle tanışmaya başladıysanız onlara dikkat edin ve onlara karşı davranışlarınızı değiştirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri