"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

içimdeki "başka bir yere aitim" hissi

50h53o153

Kayıtlı Üye
herkese merhaba, forumdaki ilk postum bu olacak. küçüklüğümden beri yıllardır okuyordum zaman zaman ama yazmak şimdi nasip oldu. bilgili abilerimin/ablalarımın görüşlerine başvurmak istiyorum çünkü bir konuda yardıma ihtiyacım var.

uzun zamandır içimde bir his var, sanki şu an burada olmamam lazım. olmak istediğim bir yer var. olmam gereken bir yer var ve oradan çok uzaktayım gibi hissediyorum. sanki beni bekleyen insanlar var. beni seven birini hissediyorum. geçmişten bir durum olamaz. sanki hiç yaşamadığım ama bir yerde paralel evrende yaşadığım bir yer gibi. hani tıpkı birileriyle buluşmak için sözleşirsin, ama biraz geç kalırsın. onlar orada bekler ve sen yoldayken hem heyecanlısındır hem de biraz geç kaldığın için gerginsindir. o hissi hissediyorum. burada olmamam lazım, orada olmam lazım. ama nerede ve kimler bilmiyorum. bazen rüyalarımda orayı görüyorum. tam tasfir edemiyorum sadece hissiyat olarak orada oluyorum. bazı sesler beni tetikliyor, bazı şarkılar beni tetikliyor. sanki orayla bir bağ kuruyorum. bazı şarkıların başındaki ufak tefek saniyelik sesler bile beni bu yönde tetikliyor.

Geri