URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
hoca ile seviştişten sonra sevgili geri dönermi
başlığı okudunuz değilmi
daha önce duymuşsunuzdur bunu hoca ile sevişmeye zorlanan kadınları
burdaki hocadan kastım ilim sahibi insan değil yalandan büyü yapan sahtekarları anlatmak içindir.
bu sözde sapık hocalar kızlara eğer şu zman şu saate benimle şunu yaparsan sevdiğin sana döner evlenirsin gibi şeyler sölüyorlar.
bu kimselerle ya sevişeceksiniz yada büüyü olmazmış hatta büyü yaptırmak isteyen kızın içine hocanın spermi girmesi gerektiğine kadar anlatılıyor bunu güya cin çıkarmak için yapan bile var
bu pislik sahte hocalara inan varmı tabiki var
bana bu konu onlarca soru geliyor
ben yaptım diyen lerde var gerçekten olacaksa yapayım diyenlerde var
sakın baylar bayanlar kimsenin cinsel sapıklığını giderek kişiler oolmayın bunlara kesinlikle doğru değil kimseyle birşey yapmak zorunda değilsiniz
başlığı okudunuz değilmi
daha önce duymuşsunuzdur bunu hoca ile sevişmeye zorlanan kadınları
burdaki hocadan kastım ilim sahibi insan değil yalandan büyü yapan sahtekarları anlatmak içindir.
bu sözde sapık hocalar kızlara eğer şu zman şu saate benimle şunu yaparsan sevdiğin sana döner evlenirsin gibi şeyler sölüyorlar.
bu kimselerle ya sevişeceksiniz yada büüyü olmazmış hatta büyü yaptırmak isteyen kızın içine hocanın spermi girmesi gerektiğine kadar anlatılıyor bunu güya cin çıkarmak için yapan bile var
bu pislik sahte hocalara inan varmı tabiki var
bana bu konu onlarca soru geliyor
ben yaptım diyen lerde var gerçekten olacaksa yapayım diyenlerde var
sakın baylar bayanlar kimsenin cinsel sapıklığını giderek kişiler oolmayın bunlara kesinlikle doğru değil kimseyle birşey yapmak zorunda değilsiniz