Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkes tarafından yakısklı ve hos görunmek ıcın yardım eder mısınız
Allah C.C katında hepimiz güzeliz,çirkinde olabilirsin yakışıklıda bilemem ama çirkinsek insanlar bizi öyle görse ne fark eder.Allah katında hepimiz güzeliz buda bize yeter.Allah'a dua et ve şükret.Sakın yanlış anlama beni ben ibadetlerimden sonra vermiş olduğu güzelliğe şükrederim.
Allah C.C katında hepimiz güzeliz,çirkinde olabilirsin yakışıklıda bilemem ama çirkinsek insanlar bizi öyle görse ne fark eder.Allah katında hepimiz güzeliz buda bize yeter.Allah'a dua et ve şükret.Sakın yanlış anlama beni ben ibadetlerimden sonra vermiş olduğu güzelliğe şükrederim.
Usta ne yaptın sende Allah nikah diye birşey çıkartmış evlilik yani evlilik için iki kişinin birbirinden hoşlanması gerekli değilmi? arkadaşın sorusu oldukça anlaşılıyor
Google amcaya şirinlik muskası vefki vb.şeyler yaz çıkıyor mabettede var ufak bir aramayla bulabilirsiniz.