"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

herkes tarafından yakısklı ve hos görunmek ıcın yardım eder mısınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan menuha123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

menuha123

Kayıtlı Üye
herkes tarafından yakısklı ve hos görunmek ıcın dua veya majı vefk falan vamrı lutfen yardım edemrısnız.............

Bu tür vefkler yapılabilir. Urum'a özel mesaj atın bu konuda bakalım yardımcı olur mu diye sorun.

Allah C.C katında hepimiz güzeliz,çirkinde olabilirsin yakışıklıda bilemem ama çirkinsek insanlar bizi öyle görse ne fark eder.Allah katında hepimiz güzeliz buda bize yeter.Allah'a dua et ve şükret.Sakın yanlış anlama beni ben ibadetlerimden sonra vermiş olduğu güzelliğe şükrederim.

Allah C.C katında hepimiz güzeliz,çirkinde olabilirsin yakışıklıda bilemem ama çirkinsek insanlar bizi öyle görse ne fark eder.Allah katında hepimiz güzeliz buda bize yeter.Allah'a dua et ve şükret.Sakın yanlış anlama beni ben ibadetlerimden sonra vermiş olduğu güzelliğe şükrederim.

Usta ne yaptın sende :) Allah nikah diye birşey çıkartmış evlilik yani evlilik için iki kişinin birbirinden hoşlanması gerekli değilmi? arkadaşın sorusu oldukça anlaşılıyor :)

Google amcaya şirinlik muskası vefki vb.şeyler yaz çıkıyor mabettede var ufak bir aramayla bulabilirsiniz.

(30 x 13 inç)
Geri