Yani siz, kendi kendinizi hipnoza sokacak ve dilediğiniz şeyleri yapacaksınız doğru mu anladım? Hipnoz eğitiminiz var mı? Olsaydı bunu istemezdiniz ve eğitimi olmayan birine böyle bir şey vererek ona kötülük yapamayız. Aynı zamanda bunu başkalarının üzerinde iyi niyetli olarak bile kullanmak isterseniz bir takım hasarlara da yol açabilirsiniz. Bu sebeplerden dolayı, talebiniz uygun değildir ne yazık ki.slm ben yeni üye oldum
hipnoz'a girebilmek için bir telkin hazırlayabilirmisiniz
bu sayede hem subliminal telkin dinlemekten kurtuluruz hemde daha hızlı sonuçlar alırız hemde hipnozun gizemli dünyasına adım atmış oluruz
Size özel bir şey olursa tamam ama anladığınız üzere genele böyle bir şey olması söz konusu değil.yanlış anlaşıldım otohipnoz içindi başkalarını hipnoza sokmak için değil
kendi üzerimizde çalışmak için
ayrıyetten daha önce ankarada 7 path self hipnoz eğitimine katıldım toplu çalşıma olduğundan olsa gerek faydasını göremedim oradan sertifikam var ama dediğim gibi başkalarını sokmak değil kendi üzerimizde çalışmak için yoksa dediğiniz doğru yani başkaları için olduğu zaman büyük amaçla kötüye kullanacak kişiler çıkacaktır