Hayatın Darbelerini Affedin!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

embriyo

Elit Üye
Gücenme ve alınganlıkları, yok etmeniz gereken tehlike işaretleri olarak görmeye alışınız.

Eğer yakın çevrenizde bir problemden şikâyet edildiğini duyarsanız, uyum içinde işbirliği yapabileceğiniz kişileri bularak ihtiyacı olanlara sessizce yardım ediniz.

Bir zorlukla karşılaşan veya bir saldırıya maruz kalan bir varlık karşısında, bu varlığın da diğerleriyle aynı değerde olduğunu düşünerek gücenme ve alınganlıkları unutunuz.

Önyargılı bir düşünce veya davranışla karşılaştığınızda başka insanların da düşünce özgürlüğüne sahip olduğunu unutmayınız.

Başarısızlıklar bizi güvensizlikten çıkmaya zorlayarak daha iyi ve yeni vazifeleri davet eder.

Anlayamadığımız olaylar kendimizi geliştirme talimi olup, egoist olmayan bir biçimde, sevilmek yerine sevmeyi alışkanlık haline getirmemizi sağlarlar.

Bize deneyim kazandırmaya çalışan hayatın darbelerini affedin ve kendinizin İlahi Tesir içinde bulunduğunuzu ve Tanrı’nın da hayattaki bu tesir akışı içinde bulunduğunu unutmayın.

İnsanların yararına olan bir iş, hiçbir zaman ruhsallığa karşı tehlike oluşturan bir işe dönüşmeyecektir.

Alınganlıklar her zaman hastalık ve düzensizlikleri getirir.

Zaman içinde karşımıza çıkan problemler olduğu zaman dua edelim.

Ve bu dua o zaman, içimizdeki gölgeyi ışığa dönüştürecektir.

Andre Luiz

iyi akşamlar belki bana kızacaksınız ama yazılarınızı okuyorum, hepsi çok güzel herşey burda başlıyor işte çok güzel,

yanmayan yanmayı bilmez, derde düşmeyen derdi bilmez sırra vakıf olmayan sırrı bilmez vakıf olan sırla pişer, lakin...

sözde güzel olmak darda olana ne verir almasını bilmek yetermi? bir yerde sınır olmalı dünya işleri çok yıpratıcı öyleki enerjiniz azalıyor sizi tükenme noktasına getiriyor.

insan inanmak istemini yaşamadan neyi bulursa bulsun buldugunun anlamı koskoca bir hiçlik degilmi.

bir çogumuzun derdi sıkıntıları var degilmi bazılarımızında yardım edebilme gücü işte hareket noktası burası, ben günlerdir hatta 2 aydır ugraşıyorum ama nesnel hiçbir arzum elde etmek istediğim olmadı olmuyor, bu durumda inancınız ne oluyor biliyormusunuz dönüşmeye başlıyor, neye diye sormayın ama biraz tahmin yürütün,

bu sabah ilk kez olumlamalar yapmaya gayret ettim ama daha öglen olmadan herşey tam bir yıkım oldu, eminim benim gibi yada benzeri örnekleri olan çok üye vardır.

zamanın kısa ama çözümün hemen olmasını saglayan bir destek lazım, oysa hepimiz biliyoruz yukardaki sözlerin haklılıgını ama zaman dar ve çözüm beklemiyor hemen diyor.

yani inancı kuvvetlendirecek anında olmasada kısa sürede cevap verecek birşey lazım,

nasıl desem bir çeşit turbo güç destegi gibi, hayatımıza süratle birşeyler katacak ve düzene sokacak bir şeyler, öyleki artık o ivmeden sonra bizde kazanımlarımızı daha başkalarına destek olmak için aktarabilelim.

saglıcakla.

Geri