Havvasla okuduklarimiz neden tutmuyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan üstad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

üstad

Kayıtlı Üye
Havvasla okuduklarimiz neden tutmuyor!!!!!! s.a degerli form üyeleri sizlere havasla alakalı bazı uygulamar yaparken veya yapmış oldugunuz uygulamalar neden tutmuyor ? bunları acıklamaya calışacam kısa ve öz olarak acıklamadan önce
BESMELE
ALLAH VE LİLLAH VE BİLLAH VE KURAN HAKKI İÇİN DESTUR <<< 3kere
LA İLAHE İLLALLAH YA HU <<< 3 kere
SIRTIMI RİCAÜL GAYB,A DAYADIM ÖNÜME 111 KUTUBU VE GAVS,UL AKTABI İMAM VEKİL TAYİN ETTİM<<<1KERE
BU MÜBAREK ZATLARIN RUHANİYETLERİ İÇİN 11 İHLAS 1 FATİHA (SALAVATİ ŞERİFİ UNUTMUYALIM)
Okuyup öyle başlıyalım sende Allah rızası için oku amin……………..

>>> BESMELE<<<
okudugun kişinin üzerinde koruma veya zikir ehli degilse okudugun hedef şaşmaz şimdi bana diyeceksin onun uzerinde koruma ne demek? şimdi okudugun kişi de koruma nuska,veya buna benzer şeyler varsa taşıyorsa veya günlük zikir cekiyorsa ve ya kendini her gün korumaya alıyorsa,okudugun tabi tutmaz öncelikle o kişiyi boşaltman lazım örnek verelim>>> bir insana silah sıkıyoruz o kişinin üzerinde kurşun gecirmeyen yelek var sizce ona kurşun gecermi? tabiki az olsada zedelenir amma tesir etmez sizinde okudugunuz kişi doluysa okuduklarınız size döner o kuyacagımız kişyi öncelikle bilmemiz lazım dolumu boşmu buda insanın yanındaki yardımcı dedigimiz hüddamlaveya ruhanilerle yada rüya yatarak bilmemiz lazım doluysa boşaltıp oyle okumalıyız ve okumayı 24 saat için de bitirmeliyiz eger o k,işi doluysa korumalar 24 saat içinde ona geri döner ve o kişiyi boşlt tıktan sonra o kişiyi 7veya 21 sefer şems ,tebbet. Sümbün bükmün ümyün fehüm la yerciun,ve yasinin 9 uncu ayetini okuyup ve ( YA ALLAH,YAMANİ, YA SETTAR)o kişinin üzerine havale eteceksin bu okuduklarımla o kişiyi cirime aldım arş dan ferş e kadar gökle ve yerle baglantısını kestim benim okudugum ve okuyacağım istikabeti açık bıraktım diyip yasinin son iki ayetinle okuyup o kişinin üzerine baglıyacaksın !!!!!!!!!!!!!!!ve okumuş oldugun ayetler veya sureler o kişiyi böyle cirime alır okudugun neyse o yuvarlaktan bıraktıgın istakamet sana acıktır kimse 24 saat o kişiye ne okusa fayda etmez ..24 sAat içerisinde ne okuyacaksan okuyup havas işini bitireceksın.çünkü sabah namazında melekler görev değişimi yaparlar ona gore okuyacaksın ve kesinlikle kendini korumaya almadan okumuyacaksın. Hangi havas işinle uğraşırsan uğraş kesinlikle ve kesinlikle koruma yapmalısın üstüne basa basa söylüyom sonucu tehlikeli ve rahatsızsık verici şeylerle karşılaşırsın bırde kendinle ugraşırsın ağrımadık başını agrır, şimdi bana soracaksın o kişinin üzerindeki korumaları nasıl kaldıracaz? Ve ne gibi ayet veya sure veya esma cekecez veya okuyacaz? E orasıda bende gizli kalsın sen havas işini biliyorsan zaten onları da biliyorsundur degilmi güzel insan? Burası sanal alem ulu orta her şey yazılmaz her şey konuşulmaz kimbilir kimlerin eline gecerde neler yaparlar o zaman bunu nıye yazdın acıklamıyacaksında be kardeşim diyeceksin? Bu havas ilmidir ugraşanlar boşa ugraşmasın her seyi ögrenip oyle yapsın cağdaş bir insan ve uygar olan insana araştırmak ve bulmak ve bildiklerini insanlarla paylaşmak yakışır
bu dediklerimi yapmazsan ve uygulazmazsan yoksa emekler boşa birde kendimiz rahatsız oluruz okuduklarımız bize döner hersaat yazı ve okuma yapılmaz günleri saatleri o kişinin burcunu ,yıldızını,ve unsurunu bılmek lazım yani havvas ilmini bilmek lazım vesselam duayla kalın Hamd Alemlerin Rabbi Olan Allah'a. Salavatı Selam Peygamberımız s.a.v'e Aline,Ashabina,Zevcelerine ve Zurriyetine ve tüm ümmeti Muhammed'e olsun.

Standart font rengi ve boyutu kullanmak zorundasınız. Ayrıca o kadar çok imla hatası var ki düzeltmeye ciddi zaman ayırmam gerekir. Bir paylaşımın değeri sadece içeriği değildir aynı zamanda bir disiplin içinde olup olmadığına bağlıdır. Ciddi bir şeyi paylaşırken, hem yaptığınız paylaşıma hem de okuyuculara saygı duyup duymadığınız, ciddiye alıp almadığınız bu çerçeveler içinde irdelenir. Bu yazı size ait değilse de düzeltip paylaşın ve altına da alıntı olduğunu belirtin. Bu sadece size değil, paylaşımda bulunan her üyemize iletmek istediğim mesajdır. Lütfen paylaşımlarınızı öylesine yapmayın. İyi niyetinizi, kalitenizle pekiştirin ki gerçekten önemli ve farklı bir paylaşım süreci başlasın.

Bu yazıdan hiçbirşey anlamadım. Öncelikle ilk cümleniz; ''111 KUTUBU VE GAVS,UL AKTABI İMAM VEKİL TAYİN ETTİM'' Seyyid Abdulkadir, İmam Rabbani, Hüseyn Berzah Şeddadi vs kutupları kast ederek kendime imam vekil tayin ettim demişsiniz.. İş bu şekilde olmaz onları siz vekillendiremezsiniz onlar kendileri Kabul ederse siz hazır olana Uyarsınız bu anlaşma içinde Hilkat içinde olmalısınız.. Daha sonra koruma kalkanlarının delinişi konusunda Şems suresi? Hele hele Tebbet suresi? Ne alaka bunu açıklarmısınız? İlmi dayanagınız nedir sed delimi açısından bu sureleri vermekte.. Peki şunuda anlamadım sıksık denk geldiginiz heryerde okudugunuz ''Sümbün bükmün ümyün fehüm la yerciun'' Bunun anlamı nedir? Önerdiginize göre biliyorsunuzdur..
Her saat okuma yapılmaz evet bu dogru, yıldız ilmi saat tespiti bunlar önemlidir bu konuda itirazım yok sormak istediklerim ve eleştirdiklerim digerleridir.. Cevaplarsanız sevinirim...

yahu bu nasil bir istir ben anlamadim, anlayan bir zahmet anlatsin,

Üstad kardesim neyin üstadisin bilemeyecegim ama, derdinizi cok merak ettim,sizin zikir ehilleri hakkinda bir fikriniz varmi?
bosaltmakdan doldurmakdan bahsediyorsunuz, onlari kim dolduruyor bir fikriniz varmiki bosaltma metodlari öneriyorsunuz, eger bir insan zikir ehli ise sizin üflediginiz o ayetler onlarin gönüllerinde makamdir zaten..ben o büyüklerin hakkindan gelemem isim yolun basindakilerle cömezlerle diyorsaniz,ayni seyi seytanda dedi ama bosa zahmet etmeyin o cömezleri koruyan ÜSTAD lar var..
ve onlar Gavs Kutub gibi üstatlar olduklari icin sirtinizi yanlisyere dayamissiniz...

bir iki sey ögrenen kendini alim zannediyor ya, oysa esas alimler ögrendikce kücülenlerdir.. Edep yahu !!!

Zenithmx'e ait mesajdır, yeniden buraya koyulmuştur:
sanırım havas ilminin detaylarını anlatmaya çalışmış neden tutmadığını ve tutması için neler yapılması gerektiğini fakat günahını almak istemem ama COPY/PASTE gibi duruyor. büyük ihtimalle zahmet edip kendiside okumamış gibi geldi bana. Böyle direk konuya atlayabilenlere şaşırıyorum gerçekten. üstelik 3 ncü mesajında ilginç gerçekten.

sevgili "üstad" uyarıları gördünüz gerçekten bilgili biriyseniz ve yazılarınızın saygıyla okunulmasını istiyorsanız yazarken sizde biraz saygı gösterin ki yazdıklarınız anlaşılsın. ve bilgeliğiniz belli olsun. aksi halde herkes benim üstteki düşündüğüm gibi düşünecektir.

böyle iki farklı hitapda bulunmamı sağlayan burcum olsa gerek :)

degerli arkadaşlar önnce şunu belirteyim kutupların ve ımamların himmetıyle gırdım dedım o onlardan himmet istedim allah yapılan duaları geri cevirmez bu zatların yüzü suyu hürmetine yazalım konuşalım dedim kısave öz yazdım bu işleri yaparken tabiî ki bazı uygulamalar var onları gerçekleştikten sonra bu mübarek zatlara sırtını ve himmetini alacaksın bu havas ilmini bilen kişi bunları bilir zaten biz kısa ve öz yazdık

yazı imleri ve hataları var demişsin sayın adminim ben bildigim gibi yazdım kuralları bilmiyorum nasıl yazılır kimseden alıntı yapmadım 200 yıllık elyazması enamdan cıkardım bu yazı bana aitdır ve bütün sorumluluk yine bana aitdir eger yazıdıgım yazı fonları ve imle v.sve formda bir yanlışlık yaptıysam kurralları bilmeden yapmışımdır bundan dolayı üzür dilerim elimden geldigi kadar kurrallara uymaya çalışacagım sayın admınım kısaca şu kurrallara uy dıye kısa mesaj atarsanız sevınırım vesselam

tabiki şems tebbet ve diger soylemiş oldugum kişileri boşaltmaz siz iyi okumamışsınız o kişiyi boşalttıktan sonra bunlar okunacak ve boşaltma işine gelince okunacak ayet ve esma v.s ALLAH C.C AYETLERİDİR. KURAN BİR NUR DUR ONUN KARŞISINDA HİÇ BİRVARLIK DURAMAZ . senin yaptıgın ve okudugun şiir degil H.Z ALLAHIN
kelamıdır tanıdıgınız ilim sahibi veya mürşid varsa bir sorun ondan sonra konuyu uzun ve geniş tartışmaya acın birde sen neyin üstadı demişsin ben kendimin ve ilmimin üstadıyım bunu da belirteyim vesselam

o kişyi boşaltıkdan sonra tabiî ki şems ve tebbet okuyacayacaksın cirime alacaksın yasinin 9 uncu ayeti set ayetidir ve 24 saat içerisinde gelecek o kişiye koruma veya duayı set dışında bırakır senin kendine bıraktıgın istikabet acıktır kapıyı acık bırakıp o kapıdan senin okudugun havas işinle ne okuyorsan o istikamet den içeri girer ve hedefini 12 iden vurursun sümbün bükmün ne alaka demişsın bunun anlamı gormezler duymazlar ve sagırdırlar v.s bu ayetler kuranda 7 i tanedir tabiî ki bunu okuyacaksın ki o kişyi baglıyacaksın H.Z ALLAH ,N VURDUGU BAGI KİMSE vuramaz bu da ayettir bunla bile o kişyi baglıya bilirsin tabiî ki boşalttıktan sonra daha ne yazayım? Nasıl anlatayım? Kısa ve öz olarak bir acıklama yaptım duayla kalın

sayin Chillout,niye benim mesajima baska bir üyenin fikirleri ilave edildi??
edep yahu!! cümlesinden sonrakiler benim fikirlerim yada yazilarim degil.. bu konuda beni aydinlatirmisiniz lütfen tesekkürler...

sanırım sevgili Chillout benim peşpeşe yazdığımı zannetti küçük bir karışıklık :) yani sizin yazdığınızla benim yazdığımın ikiside bana ait zannetti sevgili La-edri.

sayin Chillout,niye benim mesajima baska bir üyenin fikirleri ilave edildi??
edep yahu!! cümlesinden sonrakiler benim fikirlerim yada yazilarim degil.. bu konuda beni aydinlatirmisiniz lütfen tesekkürler...
Doğru ikisini aynı zannettim. Karışıklık için kusura bakmayınız. Düzeltildi.

Geri