Havasta Uygulananların Gerçekleşmesi İçin!!

lucifer06

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bildiğimiz gibi birçok forum sitesinde havas ilmindeki formüller veriliyor fakat gerçekleşmesi için yapılması gerekenler de yazılmıyor. Sonra da o gönderinin altında birçok olmadı yorumu oluyor. Bunun sebebi havas ilmindeki formüllerin gerçekleşmesi için şartların olmasıdır. İşte gereken şartlar:

1-) Kişi yaptığı amelin hayırla sonuçlanacağına ve dileğinin yerine geleceğine kesin olarak inanmalıdır.
2-) Devamlılık: Yaptığım şey kabul olmuyor diye bırakmayınız. Sürekli tekrar ediniz ve birinci madde de belirttiğimiz gibi inancınızı kaybetmeyiniz.
3-) Gizlilik: Dilek ve taleplerinizi başkasına söylemeyiniz.
4-) Takvâ: Haram yeme, gıybet yapma, canlılara eziyet etme, yalan söyleme, dedikodu yapma olmamalıdır. (En önemlilerinden biri)
5-) Duâlar eksiksiz ve tam olarak okunmalıdır. (En önemlilerinden biri)
6-) Kişileri etkilemek için bir çalışma yapılıyorsa (aşık etme vb.) o kişinin yıldızının saatinde yapılmalıdır.
7-) Bu işle uğraşan kişi ilgilendiği süre boyunca soğan ve sarımsaktan uzak durmalıdır.
8-) Yazılacak duâlar misk, safran, amber ve gül suyu karışımından oluşan mürekkeple yazılmalıdır. (En önemlilerinden biri)
9-) Hayır için kullandığınız tılsım kaleminiz ile şer için kullandığınız tılsım kalemleriniz farklı olmalıdır.
10-) Yazılar düzgün ve güzel olmalıdır.
Daha birçokmadde sıralamamız mümkündür. Fakat ben yaptığınız tılsımların, duaların, celblerin, isteklerin gerçekleşmesi için önemli olan 10 altın kuralı yazmak istedim sizlere. Hepinize iyi çalışmalar dilerim.

o kişinin yıldızının saatinde yapılmalıdır-yazmissiniz HOCAM.o saati nasil bilicez?benim hic bir anlayisim yok.bir cok celb esmalari gece yarisindan sonra okumagi tavsiye ediliyor.bir cok dualar da arapca yok arapcadan okunusunu veriyorlar.bir harf sayfi kotu neticeye getirib cixara bilirmi?

xeyale Bir kişinin yıldızının saatinin nasıl hesaplandığı ile ilgili bilgiler bildiğim kadarıyla forumda olması lazım bakmanızı öneririm. Bir harf bile havasta çok önemlidir. Dediğim gibi eksiksiz ve tam olarak okunmalıdır ki etkisini göstersin. İyi çalışmalar...

Hocam bir sorum daha olacak.hakkinizi helal edin.ben evvelden Mucir duasini okuyordum bu yakinlarda kenzul ars duasini okumaya basladim namazlardan sonra.kendi niyyetlerim icin Yasin suresiyle mubin duasini okuyordum.simdi evliyalarin dilek duasini (vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim Allahümme inni es'elüke ya kadimü ya daimü ya ferdü ya vitru ya ehadu ya samedü ya hayyu ya kayyumü ya zel celali vel ikram
fein tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hu.aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim) baslamak istiyorum.tum bu dualar bir arada okunursa ters tepe bilirmi?

Öncelikle şunu anlayalım sn lucifer06 havass islami büyü uygulamaları bütünüdür.

1) Büyüde hayır aramanız komik geldi bana . Sanırım İlminiz az bu konularda

3)Büyü bu ilahi bir güçtenmi istiyorsunuz ? gizliliğin pek bir önemi yok.

4)Takva , Haram yememe demişsiniz allah aşkına ya... Büyü en büyük haram ne takvası ne gıybeti bahsediyorsunuz..

5)Havass uygulamalarında bir çoğunda tılsımlı sözler kullanılır yada duaların arasına sıkıştırılmış anlamsız kelimeler .. surelerin tersten okunduğu uygulamalar bile vardır siz bunların geneline Dua olarak adlederseniz bu çok büyük bir hezeyandır..

7)Soğan ve sarmısakdan uzak durulmalı demişsiniz sanırım varlıkların sevdiği yiyecekler olduğu için bunu söylediniz yada riyazat gibi birşey belirtiyorsunuz sanırım ama buda yanlış bu büyü uygulamasıdır.. Ulvi varlıklar tamam kullanılır bazı uygulamalarda ve bu dediğiniz şeyde geçerlidir ama davetler için. Havass uygulamaları genelde davet olmadan olur yani bu söylediğiniz kısmen doğru.

8)Yazılacak uygulamalar misk safran amber.. hoş kokular demişsiniz Buda kısmen doğru .. Çünkü yapılacak çalışmaya göre kullanılacak hadim & hüdam var ise ona göre koku seçilir ve mürekkep ve kağıt tercih edilir siz şerli bir uygulama yapıyorsanız kaza geçirtme öldürme lanet.. o zaman keskin kokular yakmak gerekir bu söylediklerinizi yakamassınız..

9) Burası doğru

Umarım Alınmassınız Sadece Eksik ve Yanlış Gördüğüm Yerleri Düzeltmeye Çalıştım.

Dualar hiçbir zaman ters tepmez, zaten dualarda ters tepme gibi bir kavram da yoktur. Çok fazla okumamalısınız fakat üçünü bir arada okumanızda herhangi bir zarar yoktur. İyi çalışmalar...

hocam bende biş sorucam özür dileyerek bende bir kitap var ve pazar günü gece 1 de muhabbet gibi şeyler etkili oldugunu söylüyor buun gibi saatler var hocam aklımı karıştıran soru mesela ben pazar günündeyim pazar günü saat 00:00 den sonra pazartesi oluyor yani ben pazar gecesi ,pazartesi gecesi okunan saattemi okumam lazım yoksa pazar gecesi pazar gecesi okunan saatlerdemi okumam lazım ama dediğim gibi işte pazar geci okursam saat 00:00 den sonra pazartesi olucağı için aklım karıştı ve size sormak istedim

Öncelikle havass ilmi islami büyü uygulamaları olarak bilinir.Buna paralel söylediğiniz dualar,yalan söylememe , yeme içme konuları tamamen bana göre alakasız şeylerdir. Büyüyü masumlaştırmak ve islamiyetin gelmesiyle büyücülerin taşlanarak öldürümesi geleneği başlayınca havass çorbasının içine katılmış bir çok büyü dua gibi gösterilmiş. Sizde dua olarak alıyorsunuz burada sanırım benim görüşüm budur ve insanların yanlış bilgilendirilmesini istemiyorum. Görüşünüzede saygı duyuyorum :)

Geri