havası kitaplari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ruhname
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ruhname

Kayıtlı Üye
Herkese iyi forumlar arkadaşlar el yazmasi havas kitaplarini indirebileceğim bi yet var mi bir sürü site dolaştim olmadi indiremedim yardimci olur musunuz?

-Flood yapmak yasak.

Bilgisi dahilinde konuya yazmak isteyen, yardımcı olmak isteyen zaten yardımcı olur.
Yardım istediğinizi tekrar belirtmek bir fayda sağlamaz. Sadece forum kurallarından birini çiğnemiş olursunuz.

Konunuza gelirsek forumda daha önce açtığınız şekilde konular açıldı.
Sitenin e-book paylaşım bölümüne ve Havas ilmi bölümüne bakarsanız gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

El yazması Havass kitabı mı yoksa normal Havass kitaplarından mı? İkisi ayrı şeyler. Ayrıca aradığınız özel bir kitap veya yazar varsa onu da belirtmeniz lazım ki biri çıkıp desin şurada var burada var diye. Eklemek istediğim bir diğer husus da, e-kitap olarak ulaşabileceğiniz kaynakların %90'ı işe yaramazdır.

El yazmasi lazim bana osmanlica cevahirul havas- acaibul acaib -periname

el yazması çok zor, çok değerli bilgiler var. ne eklenmiş ne çıkarılmış ama şifreli de olabilir. geçen bi havass kitapları elime geçti . suriyeden gelmiş . suriyeli çakallar millete matbaa havass kitabını el yazması diye yutturuyor satmaya çalışıyor. halbuki matbaa kitabı , arapça ama işte ekleme çıkarma var . üzerine arapça bişiler yazmışlar mürekkep kalemlerle yıldız mıldız çizmişler güya fantastik kitap havası vericekler . bi havass meraklısıyız diye enayi yerine koyuyor andavallar .

bende codzombi ye katılıyorum dırek el yazması bulman cok zor netten ancak dırek kısılerden temın etmelısın..cogu kışı el yazması dıye yalan soyluyo tabı az cok bu ılımle ılgılenenler anlar..

el yazması çok zor, çok değerli bilgiler var. ne eklenmiş ne çıkarılmış ama şifre ki de olabilir. geçen bi havass kitapları elime geçti . suriyeden gelmiş . suriyeli çakallar millete matbaa havass kitabını el yazması diye yutturuyor satmaya çalışıyor. halbuki matbaa kitabı , arapça ama işte ekleme çıkarma var . üzerine arapça bişiler yazmışlar mürekkep kalemlerle yıldız mıldız çizmişler güya fantastik kitap havası vericekler . bi havass meraklısıyız diye enayi yerine koyuyor andavallar .

bende codzombi ye katılıyorum dırek el yazması bulman cok zor netten ancak dırek kısılerden temın etmelısın..cogu kışı el yazması dıye yalan soyluyo tabı az cok bu ılımle ılgılenenler anlar..

Haklısıniz arkadaşlar bitanesini buldum da çok zor okunuyor .

Geri