Güzellik majisi

GÜZELLİK BÜYÜSÜher sabah uyanır uyanmaz ev ahalisinden gizli bir şekilde aynanın önüne geçin 3 kibrit çöpünü yakın ve kibritler sönene kadar YADU ANGARİ kelimelerini söyleyin.karanlık çökene kara size bakan herkes muhteşem güzellikte olduğunuzu görücektir

bu da druid geleneğinden gelen büyü.güzellk ve şirinlik için banyo suyunuza menekşe yağı katıp pembe-altın rengi enerji ile doldurmanızı tavsiye ederim

peki kibritlerin ücünü aynı anda mı yakıcaz yoksa tek tek mi ? . kibritde sönmedi elim yandı :rolleyes:

denenmiş. Ben başka sitede gördüm ve denedim. Bayanım ve bayan arkadaşlarım bile ne kadar güzel olduğuma dair çok güzel iltifatlar ettiler..:rolleyes:

yHa arkadaşLar qerçkden işe yarıomu ona qöre yabcam trs tebmes dimi

Admin notu:

Anadilin olan Türkçe'yi bu şekilde kullandığına göre bence sen bu büyüyü yapma ne de olsa Türkçe yazım güçlüğü çektiğine göre Türkçe anlama güçlüğü çekiyor olman muhtemel!!!

bende yapıcam ama her sabah diyo o nasıl olcak

Admin notu: "yapıcam" "diyo" "olcak" bu nedir arkadaşım nasıl bir yazımdır bu? Yazıklar olsun, işte Atamızın Cumhuriyeti emanet ettiği genç nesil...Diline sahip çıkamayan insan vatanına çıkar mı?

yapıcağım denizemm ve göreceğim bence sende sormak yerine kendin dene oluyosa iyi olmuryosa.....orasını bilemem

denesem mi acaba:pyok yaa ben böyle de güzelim....:Dbu arada admin arada notlar yazmış arkadaşlar cidden biraz dikkat edin,admin not yazınca gülmekten ölüyorum:D:D:D:D

Tabii ki size sonuna kadar hak veriyorum T ürkçe'nin doğru kullanılması lazım gerçekten ama bu nota gülünmez mi Allah aşkına 'Anadilin
Anadilin olan Türkçe'yi bu şekilde kullandığına göre bence sen bu büyüyü yapma ne de olsa Türkçe yazım güçlüğü çektiğine göre Türkçe anlama güçlüğü çekiyor olman muhtemel!!!':D:D

Bump: bu arada ben doğu ve batı büyüleri forumuna giremiyorum şifre istiyor neden bize kapalı?

arkadaslar simdi burda bazi sahislarin türkce nekadar bildigini birakalimda bikac arakadas bisey sormus

o 3 kibrit ayni andami yakiliyor yoksa ayri ayrimi bende merak ettim lütfen cevaplarsaniz sevinirim

saygilar

arkadaslar simdi burda bazi sahislarin türkce nekadar bildigini birakalimda bikac arakadas bisey sormus

o 3 kibrit ayni andami yakiliyor yoksa ayri ayrimi bende merak ettim lütfen cevaplarsaniz sevinirim

saygilar

O 3 kibriti aynı anda elinize alıyor ve çakıyorsunuz. Kibritleri dipten tutun ki eliniz yanmasın.

Geri