Gma ve Kundalini Enerjisi Çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gma ve Kundalini Enerjisi Çalışması

verilecektir. sevgili majisyeni zorlaya zorlaya ikna ettim . tolga kadar olamadım valla :D

zaman bildirilecektir. şimdiden duyurusunu yapayım

aa çok güzel bir önceki GMA çalışmasına katılmıştım güzel bir enerjiydi ama şimdi kundalini enerjisi çalışmasına katılmak istiyorum sevgili majisyene şimdiden teşekkürler :D
uruma da sonsuz sevgiler :)

Hımm bende katılmak istiyorum:)Burdan urum a ve majisyen arkadaşa teşekkür ederim.Sevgi ile kalın...

Merhaba selamlar bende yeni katıldım aranıza Urum belki hatırlar :)

Enerji çalışması varmış görünce daldım hemen:) Tarih ne zaman?

Çalışmanın tarihi tam bir muamma. Sevgili urum belirledin mi bi tarih?sabırsız bi kalabalık var burda:D

Bende katılmak istiyorum lütfen biran önce bir tarih belirlensin zaten diğer çalışmalaırda kaçırmışım :(((

gönderilen enerji eminim faydali birseydir bilgim yok ama bu sitedekilere her nedense katilmak faydali olacak gibi geliyor umarim kisa zamanda tarih belli olur neler olacak merak ediyorum

Arkadaşlar Gma insiyesi için sözüm yok fakat Kundalini enerjisini alabilmek için en az Usui Reiki 1 insiyesini almış olmanız lazım bunu biliyor muydunuz?Adminler hiç değilse insanları bu konuda doğru yönlendirirse iyi olur, biraz araştırma yapın lütfen...

evet site yönetimi ayarlarsa bu hatfa itibari ile çarşamba 23 te yapılan enerji çalışmalarını buraya taşıyoruz tşk...

pardon ben konuyu atladım şimdi önümüzdeki çarşamba gnü 23te gma çalışması mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri