Ori 🌙 Moderator 6 Tem 2024 #1 Arkadaşlar yapay zeka ile mabet için jenerik müzik yaptım. Umarım beğenirsiniz.
Retro Elit Üye 7 Tem 2024 #2 Ori' Alıntı: Arkadaşlar yapay zeka ile mabet için jenerik müzik yaptım. Umarım beğenirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Harika olmuş, bir tek mor @Retro görseli ve onun kehanetlerinden oluşan bir kolaj akışı eksik kalmış ama olsun.. Yapay zeka henüz o kadar gelişmedi demek.
Ori' Alıntı: Arkadaşlar yapay zeka ile mabet için jenerik müzik yaptım. Umarım beğenirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Harika olmuş, bir tek mor @Retro görseli ve onun kehanetlerinden oluşan bir kolaj akışı eksik kalmış ama olsun.. Yapay zeka henüz o kadar gelişmedi demek.
Elnora_alila Elit Üye 8 Tem 2024 #3 Ori' Alıntı: Arkadaşlar yapay zeka ile mabet için jenerik müzik yaptım. Umarım beğenirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Oricim emeğine sağlık Eksiği var ama olsun
Ori' Alıntı: Arkadaşlar yapay zeka ile mabet için jenerik müzik yaptım. Umarım beğenirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Oricim emeğine sağlık Eksiği var ama olsun
Ori 🌙 Moderator 8 Tem 2024 #4 Retro' Alıntı: Harika olmuş, bir tek mor @Retro görseli ve onun kehanetlerinden oluşan bir kolaj akışı eksik kalmış ama olsun.. Yapay zeka henüz o kadar gelişmedi demek. Genişletmek için tıkla ... Listeme yazıyorum sevgili Retro. Elnora_alila' Alıntı: Oricim emeğine sağlık Eksiği var ama olsun Genişletmek için tıkla ... Eksiğini siz tamamlayın sayın Elnora.
Retro' Alıntı: Harika olmuş, bir tek mor @Retro görseli ve onun kehanetlerinden oluşan bir kolaj akışı eksik kalmış ama olsun.. Yapay zeka henüz o kadar gelişmedi demek. Genişletmek için tıkla ... Listeme yazıyorum sevgili Retro. Elnora_alila' Alıntı: Oricim emeğine sağlık Eksiği var ama olsun Genişletmek için tıkla ... Eksiğini siz tamamlayın sayın Elnora.