"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gizli ilimler kitabı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rahent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rahent

Kayıtlı Üye
Merhabalar tekrardan, bugün gizli ilimler kitabını iki cilt halinde edindim ve baya göz gezdirdim çeşitli duaları kısım kısım okudum, okuma pratiği olsun diye ve şu an dayanılmaz baş ağrısı çekiyorum sebebi okumalarla alakalı olabilir mi sizce?

Muhtemelen daha kitabı okumadan sağda solda baş ağrısı yaptığı, yapacağı konusundaki yazıları okumuşssundur.

Bence tamamen Psikolojik.

O iki cildin bir kısmını bende okudum ama herhangi bir değişiklik yaşamadım.

Bencede psikolojik.Şöyleki vizyonda ne zaman başta Hasan Karacadağ filmi olmaz üzere cin temalı bir film olsa bu forumda musallat,büyü,varlık çağrımak vb. konu sayısı artar.Bu konular normalde de var tabii ki ancak grafiğini yapsak bahsettiğim dönemlerde bu başlıklarda bir artış olduğunu görürsün grafikte.Seninkide onun gibi öncesinde bilinçaltında yer edinen bilgilerden dolayı bilinçaltın baş ağrısına şartlanmış olabilir.Özellikle internette , orjinalinin girişinde dikkat baş ağrısı yapabilir şeklinde bir efsane var.Ne derece doğrudur bilemem ama bende bunlara denk geldiğin için söylüyorum.Bende okudum başağrısı olmadı.

en önemlisi niyet ve kendini verebilme ...bu tıpkı bi işi mükemmel yapan ve aynı işi bir başka kişin baştan savma şeklinde yapmasına benzer kimi kendini tam verir tesirini görür
kimi önemsemez gelişi güzel yapar hiç bi tesirini görmez...demek istediğimi anladıysan okumamanı tavsiye ederim....

Vallahi ne diyeyim hiç okumadım o uyarıyı, kitabı aldım ve bir cafeye oturdum, arkadaşı beklerken de bir bakayım dedim, eleman da iki saat sonra gelince. Kaptırmışım kendimi :)

pskolojik değil bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın arkadaşları başka yönlere çekiyorsunuz o tür kitapları okuyacak oaln kişi abdest almalı önce ve sonra maksadım bilgi edinek diye söylemeli çünki okunan vefk özeti veya azametler dualar felan enerji yayar bunu algılayan diğer negatif veya pozitif enerjiler uğrayabilir ne görürsün ne duyarsın zaten seni kötü yönde etkiler.

Psikolojik oldugunu sanmam,bu.kitapla ilk tanışmam 20 yıl öncesine dayanmaktadır 15-16 yaşlarındaydım tabii o zaman ne internet vardı nede gizlimabet ☺ dolayısı ile önyargı oluşturabilecek hiçbir etkiye maruz kalmamıştım o zamanlarda.

ben bu kitabı bi arkadaşımdan 1 haftalığına ödünç almıştım onunda babasına aitti babasından gizli vermisti bana bende evde kitabın icinden ilgimi çeken uygulamaları yazmaya başladım gelgelelim baş ağrıları hiç rahat bırakmıyordu,sonunda icinden hicbirşeyi almadan kitabı iade ettim bir dahada almadım.

Oyle bas agrisi yapacak bir kitap degil. GIzli Ilimler HAnizesi kitabindan bahsediyorsaniz.

Içindeki tariflerin çogusu çalismaz. TOplama bir kitapdir. BAs agriniz psikolojiktir. Kuçukken ben de okumustum bir ara ve hiç bir sey olmamisti.

O kitaptan bendede var geçenlerde şans eseri buldum evde
ve ben okuduğumda baş ağrısı vs. yapmadı
abdestsiz olarak dokunmuştum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri